Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som skusal auto, pri dvojke zoslapnem plin auto zacne tahat a hned na to zhruba o 2 sec strati tah. Moze to byt problem s turbom?? Pri volnobehu ked drzim hadicu a odrazu pridam plin, hadica ulne stvrdne.

Moze byt problem vtom ze predtym bol zaslepeny EGR ventil .

Alebo to moze byt ze predchadzajuci mechanik to stale nechal zaslepene.

Proste ako by sa spravalo auto keby EGR bolo stale zaslepene ??

Dakujem.

Odesláno
Vdaka dam si to. Ale porposil by som teraz uz aj nejaku radu alebo napad.

[upravil dne 8/2/12 19:01 od Cult981]

chod do servisu:-) chces radu a kasles na rady a pravidla fora;) ale zaroven dakujem, nakopol si ma prestudovat ci ten egr zaslepit ide, lebo som bol v tom ze u 407 uz nie....

[upravil dne 8/2/12 20:09 od merlin99]

Odesláno

ked si vyberies kategoriu 407 tak tam je viacero tem, inak zajtra uz mam dohodnute dalsiu dia, ale zaujmalo by ma ci taku stratu vykonu moze ovplivnit poriadie vstrekov ze su proste poprehadzovane inak , boli na testoch ale daval som to tipkovy ktory ten motor posral takze ked poprehadzoval vstreky je mozne ze akceleracia na 100km/h moze vyskocit z povodnych 9,1s na nieco vyse 15s dakujem

ps: prestudujem si pravidla lepsie

Odesláno
...ale zaujmalo by ma ci taku stratu vykonu moze ovplivnit poriadie vstrekov ze su proste poprehadzovane inak....

...čo som len odpozoroval robotu Strakiho, :myslim tak presné nakódovanie a poradie vstrekov je veľmi dôležité, až rozhodujúce či motor pôjde a keď, tak ako....

Vstrekovač a RJ podľa všetkého vzájomne komunikujú...:mad:

Odesláno

CO moze znamenat, ze sa mi prepadova hadicka niekedy sama vytlaci zo vstrekovaca, nechapem to lebo ked to zastrcim tak to nedokazem vybrat rukova alebo srubovakom. Ked by som trosku viac tlacil, tak by som to zlomil.

Uz som obiednal tie drotiky co to drzia. Ale kazdopadne moze mat nieco spolocny velky prepad nafty z takou velkou stratou vykonu. V pondelok idem na dia do peugeotu. Taketeto veci ohladom nafty sa daju zisit cez dia??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...