pepek1985 Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Ako viem že mi funguje daždový senzor?? ako sa to prejavuje?ako si ho zapnut? podľa VIN by som ho mal mať ale neviem ake to ma vyhody ako sa prejaví ked ho mam zapnutý. dakujem Citovat
DanHal Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 aktivuje se zmáčknutím páčky stěračů směrem dolů a objeví se ti hláška na displayi, mělo by to samo stírat podle intenzity deště [upravil dne 8/2/12 14:11 od DanHal] Citovat
DanculD Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Nepises aky mas rocnik takze plati: pre modely pred FL: packa stieracov 1x hore (zaaretovana) - zapnuty dazdovy senzor, 1xdole (nearetuje) - iba raz zotrie pre modely po FL: packa stieracov 1x dole (nearetuje sa) - raz zotrie a zapne dazdovy senzor, 1xhore (aretuje) - klasicky cyklovac Mal som pred FL a teraz mam po FL a strasne ma tie stierace seru, lebo vlastne vyhodili to 1xzotretie. Teraz ked tuknem do packy dole, tak sa automaticky zapne aj senzor. Inak vzdy ti na displeji PP aj zobrazi text: \"Automatic wiping active\". Aj na modeli pred FL aj po FL. Citovat
uepepe Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 cez diagnostiku pre modely po FL sa da vypnut 1x dole (nearetuje sa) - raz zotrie a zapne dazdovy senzor a potom to zotrie iba raz mne blbne dazdovy senzor tak som to takto oklamal a nemusim to riesit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.