Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ako viem že mi funguje daždový senzor?? ako sa to prejavuje?ako si ho zapnut? podľa VIN by som ho mal mať ale neviem ake to ma vyhody ako sa prejaví ked ho mam zapnutý.

dakujem :)

Odesláno

aktivuje se zmáčknutím páčky stěračů směrem dolů a objeví se ti hláška na displayi, mělo by to samo stírat podle intenzity deště

[upravil dne 8/2/12 14:11 od DanHal]

Odesláno

Nepises aky mas rocnik takze plati:

pre modely pred FL: packa stieracov 1x hore (zaaretovana) - zapnuty dazdovy senzor, 1xdole (nearetuje) - iba raz zotrie

pre modely po FL: packa stieracov 1x dole (nearetuje sa) - raz zotrie a zapne dazdovy senzor, 1xhore (aretuje) - klasicky cyklovac

Mal som pred FL a teraz mam po FL a strasne ma tie stierace seru, lebo vlastne vyhodili to 1xzotretie. Teraz ked tuknem do packy dole, tak sa automaticky zapne aj senzor. Inak vzdy ti na displeji PP aj zobrazi text: \"Automatic wiping active\". Aj na modeli pred FL aj po FL.

Odesláno

cez diagnostiku pre modely po FL sa da vypnut 1x dole (nearetuje sa) - raz zotrie a zapne dazdovy senzor a potom to zotrie iba raz

mne blbne dazdovy senzor tak som to takto oklamal a nemusim to riesit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...