Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, poradíte mi prosím? Kúpil som ojazdenú 206-ku (r. 2000) a potrebujem pomôcť s neoriginálnym rádiom. Pôvodné som dal preč (bez MP3 ani ránu) a pripojil som svoje – ale prekáža mi, že sa vypína, keď vyberiem kľúč a okrem toho si po opätovnom zapnutí nepamätá naposledy zvolený režim (teda SD karta).

Čítal som tu témy na to nevypínanie po vytiahnutí kľúča, ale bolo tam len \"červený a žltý kábel prepojiť na strane rádia\". Červený tam vôbec nemám :) Ešte tu bol aj tip s prehodením poistky, to som ešte neskúšal...

Múdry z toho zatiaľ nie som. Hodilo by sa mi po lopate, prípadne s obrázkami konektorov, čo a kde mám prepojiť. Ďakujem!

Odesláno

Prehodil som PINy a rádio sa prestalo vypínať po vytiahnutí kľúča, aj si po opätovnom zapnutí pamätalo naposledy zvolený režim. Keď som ho nechal zapnuté po vytiahnutí kľúča, ostala svietiť kontrolka batérie. To asi tak má byť, však? Ale čo je horšie, nedalo sa mi diaľkovým ovládaním zamknúť auto. Dá sa to vyriešiť?

Odesláno

Zatiaľ výsledok taký, ze po prehodeni pinov a poistky sa rádio zapne automaticky po otočení kľúčom do prvej polohy, po vypnutí si pamata si režim aj skladbu, ale po vytiahnuti kľúča sa vypne. A zamykanie diaľkovým funguje. Tak aspoň že tak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...