Petr král T Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 souhlas, toto není jediné, co konstruktér lvíčka dojebal, ale o to podstatnější. V nějakém vlákně jsem četl, že kdyby konstruktéři četli fórum, pežotíci by vypadali úplně jinak. A to je i můj názor. Když jsem 207-mu kupoval, letmo jsem projel fórum, ale že to bude tak alibistické jsem zjistil až na vlastní zkušenost. Nechci se však rouhat, věřím totiž tomu. že auto \"pozná\" vztah svého majitele. Někdo jiný mi řekne \"co chceš za ty prachy\". Jenže to je život, v obchodě si koupíš boty, líbí se ti, vyzkoušíš je, a pak ti odřou patu i prsty do krve. Takhle můžeš pokračovat do nekonečna...třeba, oženil si se ?, byla to nádhera.... Citovat
epicus Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 ten servisní interval po opětovném vynulování zatím odečítá,tak uvidím. zatím odečetlo 900km. Citovat
Fenistil Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 ja davam TOTAL quartz 9000 5W30 a neni problem mam 1,4 VTi a po kazdej výmene tam vojde nieco malo cez 4litre menim to kazdy rok bez ohladu na kilometre skuste :www.olejposta.sk - co objednas poslu :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.