Jitka+Jirka Odesláno 25. prosinec 2012 Odesláno 25. prosinec 2012 jinak tyto hlášky mě skákaly v zimě v loni i se mě samo zapínalo rádio. Vyměnil jsem baterku a je klid.. Citovat
velký pepe Odesláno 25. prosinec 2012 Odesláno 25. prosinec 2012 no, baterii jsem kupoval letos v únoru, protože mi rok a půl stará při letošních mrazech klekla. když jsem hledal její info na netu, tak byla stažena z prodeje v čr a k dostání je pouze na Ukrajině... jinak mám bezúdržbovou Zapa Citovat
velký pepe Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 takže jsem dnes nechal napíchnout dia a byly tam tři hlášky, velký únik nafty, slabý tlak v palivové liště a plynový pedál. vymazáno, jen ten pedál tam stálé zůstává. podle grafu při plném sešlápnutí funguje na 99%, konečně je hláška Depollution system faulty zase pryč Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 Budou to vstřiky, propouští do přepadu. Citovat
velký pepe Odesláno 27. prosinec 2012 Odesláno 27. prosinec 2012 nestraš, dávám to do souvislosti s tím, že se při zasraném pal.filtru hodil nouzák a pak při výměně (má osobní první) se mi to podařilo zavzdušnit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.