Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslím si, že s takovou tou co se tím omotáním natáhne a sama svaří by to asi taky šlo, dělám sní satelity aby neteklo do konektorů ona jakoby naleptá trochu ten podklad.

Odesláno

straki007: Neříkám olepit to obyčejnou páskou, ale důkladně elektrikářskou a jako prozatimní řešení aby se s tim dalo jezdit, jinak to jak jsou hadičky nasunuty na ventilech a jednotlivých prvcích nezajištěné je nešikovně řešené, je to pouze nasunuté a to dost nalehko, zvlášť třeba u 307 k turbu kde to vede spodkem auta a velice lehko to z toho spadne (minulý týden jsem řešil 307 po celou dobu v nouzáku poté co vletěla do sněhu - přerušen drát k elmag.ventilu ovládání turba, tam je ten ventil dole na motoru na ráně)

Odesláno

bart.lbc: mne sa to tiez prvy krat stalo hned po starte rano, zostala svietit kontrolka diagnostiky motora, bolo -18 stupnov, vymazal som to cez dia a 3 dni bol klud a dnes to vypisalo znova. budem musiet aj ja popozerat tie hadicky

Odesláno

pengo : já taky mazal trvalou závadu a hned to zase naskočilo asi po 2 km ale po rozhýbání toho konektoru na EGR to zhaslo samo. už jsem najel cca 50 km a zatím ok. Uvidíme.

Odesláno
Houpe, zere, nejede, piska, okna jdou dolu i se zadnim. Proste uplne vsechno jen netahne tak jak ma:grr:grr:grr
aha,tak ti diky za rady.Aspon budu vedet,cim to je,az mi to nekdy zacne delat.Snad nezacne:papa
Odesláno

Ber to s humorem, jako na fichtlu do kopce ve dvou lidech Joooooooo, neeeeee:D:D:D. Kolem 2000 otacek se tah motoru zacne chovat houpave. Poznas to pri akceleraci ze je neco v neporadku, zkracene nepravidelny chod motoru.

Odesláno
Ber to s humorem, jako na fichtlu do kopce ve dvou lidech Joooooooo, neeeeee:D:D:D. Kolem 2000 otacek se tah motoru zacne chovat houpave. Poznas to pri akceleraci ze je neco v neporadku, zkracene nepravidelny chod motoru.
tak to mam zatim v poho.Auto slape dobre.Ale ty starty,to je hnus.:blicismajlik

[upravil dne 7/2/12 20:35 od el nino]

Odesláno
17. 8.2010 mně stála výměna EGR ventilu 7630kč.Z toho ventil 5905 kč s DPH,zbytek práce+ dia ,takže mazec.Vše v origo Peugeot servisu

Mě řekli výměna EGR cca 105000 kč. Teda v peugeot servisu.

Odesláno
17. 8.2010 mně stála výměna EGR ventilu 7630kč.Z toho ventil 5905 kč s DPH,zbytek práce+ dia ,takže mazec.Vše v origo Peugeot servisu

co je to za magory????? to mysleli i motor ?????:D:D:D

Odesláno

co je to za magory????? to mysleli i motor ?????:D:D:D

Jeeeee já jsem vůl....10500...:mad::o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...