Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mám P406 2,2 HDI. v poslednej dobe mi strašne začali hučať v predu zimné pneumatiky a to tak že pokiaľ nedám hudbu skoro na plno tak to počuť stále. čim to môže byť? je pravda že pneu sú staršie, aj zodratejšie. ale ešte stále splňajú normu. ale cca pred dvoma týždnami ešte tak nehučali. alebo že by to bolo len tými mrazmi?inač zadné pneumatiky nehučia vôbec

[upravil dne 9.2.2012 12:25 od tomik1987]

Odesláno

Ano, keď zatočím do ľava prudko napr. ked idem cez 90 stupnovú zákrutu tak je to v pohode auto nehuči. ale keď sa auto vyrovná alebo zabočím do prava tiež napr. cez 90 stupnovú zákrutu tak auto hučí. nerobi to len do ľavej strany. keď auto ide pomalšie tak cca 20km/h tak nič nehuči.

Odesláno

ja som tiež myslel že mi hučia pneumatiky a nakoniec to bolo ložisko.

vymenil som a bol klud. po mesiaci odišlo na druhej strane:D

ale mne to robili zadné ložiská. celkom dobrá pálka. menil som aj predné, ale to si už nepamatam cenu...

Odesláno
zadné sú nejako s celým nábojom ak sa nemýlim. dá sa to nejako vykriť ? mohlo to odisť po nabehnutí na jamu?? vo vyššej rýchlosti tak 60-70 km/h

tak tak. sú s nábojom. aj s ozubením na ABS.

Mna stáli 100€ 1ks.

a ako som písal, tak za mesiac odislo aj druhe takze 200€ to stálo:(

Odesláno

Debica opravdu hučí úplně neskutečně, víc hučí snad jen GoodYear Hydragrip od poloviny životnosti - pokud jsou to ložiska tak se to mění s přenášením váhy. Pokud pneu tak prakticky ne.

Jinak ty ceny jsou samozřejmě úplně někde jinde, stačí kouknout na net...

Odesláno

Opravdu některé zimní gumy hodně hučí.......zkus změnu povrchu.....z asfaltu na sních.... a jestli to bude pořád hučet tak ložisko...v opačném případě guma

Odesláno

no tak pár metrov čo sa dostanem z domu na cestu idem po snehovej ceste a tam mi to nehuči. ale to idem pomaly tak neviem či to tým nebude . a teraz máme v okolí suché cesty všade. čislo len premrznutý asfalt.

Odesláno

a na zdviháku to ako zistím? stači potočiť kolesom?? ale to hučanie je priam neznesiteľné. ako som písal hore. tak musím riadne hudbu nahlas pustiť aby som to nepočul

Odesláno
zadné sú nejako s celým nábojom ak sa nemýlim. dá sa to nejako vykriť ? mohlo to odisť po nabehnutí na jamu?? vo vyššej rýchlosti tak 60-70 km/h

tak tak. sú s nábojom. aj s ozubením na ABS.

Mna stáli 100€ 1ks.

a ako som písal, tak za mesiac odislo aj druhe takze 200€ to stálo:(

100e / kus?V Autokelly stoji lozisko skf 49e/kus a to pred zlavou. :myslim Byt riadnym clenom sa vyplati.Na prednych brzdach som nedavno usetril 64e.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...