design4 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Dnes se mi stala taková nemilá věc. Chtěl jsem doplnit vodu do odstřikovače. Z kokpitu jsem zatáhl za páku, která uvolní kaputu a při pokusu otevření kapoty, se mi ta \"páčka\" zlomila, tudíž jsem nebyl schopen kapotu zvednout... Poradí mi někdo, co s tím? Citovat
merlin99 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 skusim : dlhy uzky srobovak, poriadne svetlo a garaz - skusit sa pozriet ci to nebude mozne odistit takto. ale som si isty ze bude aj lepsie riesenie, alebo si na toto dosiel sam :-) minimalne v servise si s tym poradia. EDIT: hmm, asi som to zle pochopil...myslel som ze packa pod kapotou.. co uz:-) to vnutri som povazoval za moc trivialny problem:) [upravil dne 7/2/12 09:17 od merlin99] Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Nevím jak u 407, ale předpokládám, že to bude podobné jako u 406 - odstrojíš plast kolem, odšroubuješ držák páčky a uvolníš lanko, zatáhnutím za volné lanko pak uvolníš kapotu. Citovat
design4 Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 merlin99: měl jsem na mysli packu pod kapotou :-) Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Já myslel bohužel taky tu pod palubkou... Citovat
Martinick Odesláno 10. květen 2016 Odesláno 10. květen 2016 Zdravím dnes sa mi tak tiež odlomila pačka pod kapotou, neviete či je možne nejak otvoriť? Citovat
foxo Odesláno 11. květen 2016 Odesláno 11. květen 2016 no kapotu z vonku neotvoris bez toho, aby si rozbil (utrhol) ten last, kde je logo leva. Potom sa tam da ako tak dostat... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.