Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak,tak veru žiaden dekel sme nenašli,a ja pako som ešte dotankoval plnku v piatok,dolial VIF:bojim,a v pondelok rano -17C, v pohode natočil,prešiel 5 km motor zdochol,bezproblemov som naštartoval prešiel 500m,zas zdochol.Už som ho viac nenakopol, a zo zadu sa ozývaju divné zvuky,pískato,drníto,tak sa spolieham že bude problém tam,čerpadlo v nádrži.

Odesláno

zkus zespodu do nádrže v místě kde je čerpadlo, praštit pořádně rukou (při zapnutém klíčku)

nejlepší je, když jeden startuje a druhý praští--někdy se to čerpadlo rozjede a zajedeš aspon někde do tepla, kde to budeš řešit

Odesláno

Už som to včera dotiahol pred garaž,daleko som aj tak to ráno nedošiel,inač čerpadlo sa toči,pravdebodobne,ale strašné hrká v nadrži,ako keby sa pridieralo.Mechanik mi hovoril že ma slaby tlak, a preto sa neda naštartovať.

Odesláno

VIF=Parafin.

Parafin=vazelina

Vazelina=zalepene sitko v sacim kosi.

Jenom muj nazor.

Nikdy jsem zadne aditiva do auta nedaval a nikdy jsem sitko spinave nemel.

Jenom za mne:aut

Odesláno
a dával jsi tu nádrž dolů, nebo je tam otvor pro demontáž čerpadla jako u jiných pežotů?

Keby som mal garaz,tiez nic nedavam,ale minuly tyzden boli teploty od-26 do -15,a nemal som ziaden problem doteraz.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tento problém jsem vyčešil jednou provždy....odměřil místo kde se nachází plovák a vystřihl jsem z vrchu díru jako to je u ostatních aut.přes díru přijde plastová záslepka a pro příští čištění je vyřešeno.nevím proč to neudělali ve výrobě ale nic jiného než pakárnu majitelům v tom nevidím:roker:roker:roker:roker:roker:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...