serzo33 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Treba dávať dolu nadrž v Partnerovy(HDI rok 2000) ked chcem vybrat kôš s čerpadlom,alebo najdem dekel pod zadnymi sedačkami:myslim Citovat
Martinsk Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Takto by to malo tam byť a zdá sa mi, že nádrž netreba dávať dolu. phpYFmUai.pdf Citovat
serzo33 Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 Tak,tak veru žiaden dekel sme nenašli,a ja pako som ešte dotankoval plnku v piatok,dolial VIF:bojim,a v pondelok rano -17C, v pohode natočil,prešiel 5 km motor zdochol,bezproblemov som naštartoval prešiel 500m,zas zdochol.Už som ho viac nenakopol, a zo zadu sa ozývaju divné zvuky,pískato,drníto,tak sa spolieham že bude problém tam,čerpadlo v nádrži. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 zkus zespodu do nádrže v místě kde je čerpadlo, praštit pořádně rukou (při zapnutém klíčku) nejlepší je, když jeden startuje a druhý praští--někdy se to čerpadlo rozjede a zajedeš aspon někde do tepla, kde to budeš řešit Citovat
serzo33 Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 Už som to včera dotiahol pred garaž,daleko som aj tak to ráno nedošiel,inač čerpadlo sa toči,pravdebodobne,ale strašné hrká v nadrži,ako keby sa pridieralo.Mechanik mi hovoril že ma slaby tlak, a preto sa neda naštartovať. Citovat
serzo33 Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 Hotovo,bolo uplne zasrate sito na koši,vyzeralo ako keby si VIF z niečim zrgcol,bolo to ako vazelina. Citovat
straki007 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 VIF=Parafin. Parafin=vazelina Vazelina=zalepene sitko v sacim kosi. Jenom muj nazor. Nikdy jsem zadne aditiva do auta nedaval a nikdy jsem sitko spinave nemel. Jenom za mne:aut Citovat
ozzy56 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 a dával jsi tu nádrž dolů, nebo je tam otvor pro demontáž čerpadla jako u jiných pežotů? Citovat
serzo33 Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 Otvor tam ziaden nieje:grr,nadrz sme museli uplne vyprazdnit,mal som plnku:grr. Citovat
serzo33 Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 a dával jsi tu nádrž dolů, nebo je tam otvor pro demontáž čerpadla jako u jiných pežotů? Keby som mal garaz,tiez nic nedavam,ale minuly tyzden boli teploty od-26 do -15,a nemal som ziaden problem doteraz. Citovat
abula71 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 mal som ten istý problém,ale problém nie je vif,ale bordel za tie roky načerpany po pumpách. Citovat
PPartner Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Tento problém jsem vyčešil jednou provždy....odměřil místo kde se nachází plovák a vystřihl jsem z vrchu díru jako to je u ostatních aut.přes díru přijde plastová záslepka a pro příští čištění je vyřešeno.nevím proč to neudělali ve výrobě ale nic jiného než pakárnu majitelům v tom nevidím:roker:roker:roker:roker:roker:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.