Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem -=Michal=-

A já měl zase v minulém autě přítelkyni na střídání :D:D

Hmm, nadstandardni vybava ;)

Skoda, ze nepasuje i do ty 406ky :D

Odesláno

Napsán autorem Tommate

já si beru na delší tůry cihlu :D:D:D :papa

A to se dá taky někde sehnat? :D:D:D

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Napsán autorem Tommate

já si beru na delší tůry cihlu :D:D:D :papa

Urcite, poptej se u nektereho z autorizovanych dealeru Peugeot :D

Odesláno

Urcite, poptej se u nektereho z autorizovanych dealeru Peugeot :D

Jooo tak to jsem zvědav ;) máš nějaký dobrý typ ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

kdyz jsem volal do peugeot servisu, tak rekli ze s rokem 2001 p 406 hdi muze byt problem

predpoklady: u spojkoveho a brzdoveho pedalu musi byt misto na jeste jeden spinac, nebo tam musi byt dva spinace (ktere potrebuje ten tempomat), pak jeste nesmi byt problem v BSI jednotce

mate nekdo ten tempomat dodelavany servisem ?

Odesláno
Původně zaslal: lampa

kdyz jsem volal do peugeot servisu, tak rekli ze s rokem 2001 p 406 hdi muze byt problem

predpoklady: u spojkoveho a brzdoveho pedalu musi byt misto na jeste jeden spinac, nebo tam musi byt dva spinace (ktere potrebuje ten tempomat), pak jeste nesmi byt problem v BSI jednotce

mate nekdo ten tempomat dodelavany servisem ?

Zvláštní, já mám tempomat z výroby a žádný další spínače tam nemám. Asi si ty údaje o zmáčknutý spojce nebo brzdě bere rovnou z computeru. Nicméně mne tempomat nějak moc nezaujal. Chtělo by to nějakej adaptabilní jak maj Mercedesy :D. Na CZ dálnicích furt musí člověk brzdit a zase zrychlovat kvuli různejm předjíždějícím Šáde a tirákům, takže je stejně furt down......

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: -=Michal=-

Zvláštní, já mám tempomat z výroby a žádný další spínače tam nemám. Asi si ty údaje o zmáčknutý spojce nebo brzdě bere rovnou z computeru. Nicméně mne tempomat nějak moc nezaujal. Chtělo by to nějakej adaptabilní jak maj Mercedesy :D. Na CZ dálnicích furt musí člověk brzdit a zase zrychlovat kvuli různejm předjíždějícím Šáde a tirákům, takže je stejně furt down......

No neviem, predsa tampomat má funkciu - posledná predvolená rýchlost, a to myslím každý - ja som určite mal na Honde z roku 1990 :-)

Odesláno
Původně zaslal: John

Napsán autorem Trundik

A kdyby jste někdo měl tempomat do 405ky, tak bych ho bral (za rozumnej peníz)

Tak tak ..mě by se taky líbil ale pochybuju, že to někdo vyrábí. :(:(:(

Kluci, co blbnete?! Vzdyt muzete mit origosh Pazrout! Staci natrefit emerikn verzi 405ky - ta s blinkrama v narazniku - ma dokonce i takovy ty samoobesovaci pasy :)

Cely to funguje tak, ze taha jakejsi podtlakovej element za lanko, ktery je napojeny na tu druhou drahu pro lanko na klapce - na Micku to je 100% na dieslech asi nee, ale na benzinech je to na hodne variantach motoru. Pokud se vam podari na tu verzi nekde natrefit, tak staci si dobre poznamenat jak je vsecko zapojeny a je to f cayku. Mylsim, ze u 405ky to neni nijak hnany pres ECU, takze odpada dost prudive elektriky.

BTW - kdyz na nejakou natrefite a presto nebudete chtit ten tempomat nijak vyuzit, tak ja bych jeden i prijmul do me rodiny :)

• O 8 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...