Tommate Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 já si beru na delší tůry cihlu :D:D Citovat
-=Michal=- Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem Tommate já si beru na delší tůry cihlu :D:D A já měl zase v minulém autě přítelkyni na střídání :D Citovat
Bohumil Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Možná by to někde spravila starší páčka od přehazovačky, bowden, lanko,...:o:D:D:D Citovat
Návštěvník Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem -=Michal=- A já měl zase v minulém autě přítelkyni na střídání :D Hmm, nadstandardni vybava Skoda, ze nepasuje i do ty 406ky Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem -=Michal=- Napsán autorem Tommate já si beru na delší tůry cihlu :D:D A já měl zase v minulém autě přítelkyni na střídání :D A to se dá taky někde sehnat? :D:D Citovat
Návštěvník Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem Jirkap Napsán autorem -=Michal=- Napsán autorem Tommate já si beru na delší tůry cihlu :D:D A já měl zase v minulém autě přítelkyni na střídání :D A to se dá taky někde sehnat? :D:D Urcite, poptej se u nektereho z autorizovanych dealeru Peugeot Citovat
Jirkap Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 A já měl zase v minulém autě přítelkyni na střídání :D A to se dá taky někde sehnat? :D:D Urcite, poptej se u nektereho z autorizovanych dealeru Peugeot Jooo tak to jsem zvědav máš nějaký dobrý typ Citovat
Návštěvník Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Auto Kalný Čimice ...ale odemne to nemas Citovat
lampa Odesláno 14. červenec 2005 Odesláno 14. červenec 2005 kdyz jsem volal do peugeot servisu, tak rekli ze s rokem 2001 p 406 hdi muze byt problem predpoklady: u spojkoveho a brzdoveho pedalu musi byt misto na jeste jeden spinac, nebo tam musi byt dva spinace (ktere potrebuje ten tempomat), pak jeste nesmi byt problem v BSI jednotce mate nekdo ten tempomat dodelavany servisem ? Citovat
-=Michal=- Odesláno 14. červenec 2005 Odesláno 14. červenec 2005 Původně zaslal: lampa kdyz jsem volal do peugeot servisu, tak rekli ze s rokem 2001 p 406 hdi muze byt problem predpoklady: u spojkoveho a brzdoveho pedalu musi byt misto na jeste jeden spinac, nebo tam musi byt dva spinace (ktere potrebuje ten tempomat), pak jeste nesmi byt problem v BSI jednotce mate nekdo ten tempomat dodelavany servisem ? Zvláštní, já mám tempomat z výroby a žádný další spínače tam nemám. Asi si ty údaje o zmáčknutý spojce nebo brzdě bere rovnou z computeru. Nicméně mne tempomat nějak moc nezaujal. Chtělo by to nějakej adaptabilní jak maj Mercedesy . Na CZ dálnicích furt musí člověk brzdit a zase zrychlovat kvuli různejm předjíždějícím Šáde a tirákům, takže je stejně furt down...... Citovat
lampa Odesláno 14. červenec 2005 Odesláno 14. červenec 2005 spinace tam musi byt, zkus tam odmontovat ten kryt co tam je ? co mas za rok vyroby ? Citovat
-=Michal=- Odesláno 14. červenec 2005 Odesláno 14. červenec 2005 Původně zaslal: lampa spinace tam musi byt, zkus tam odmontovat ten kryt co tam je ? co mas za rok vyroby ? Výroba 11/2001. Chceš fotku pedálů ? Citovat
LeRo Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 Původně zaslal: -=Michal=- Zvláštní, já mám tempomat z výroby a žádný další spínače tam nemám. Asi si ty údaje o zmáčknutý spojce nebo brzdě bere rovnou z computeru. Nicméně mne tempomat nějak moc nezaujal. Chtělo by to nějakej adaptabilní jak maj Mercedesy . Na CZ dálnicích furt musí člověk brzdit a zase zrychlovat kvuli různejm předjíždějícím Šáde a tirákům, takže je stejně furt down...... No neviem, predsa tampomat má funkciu - posledná predvolená rýchlost, a to myslím každý - ja som určite mal na Honde z roku 1990 :-) Citovat
lampa Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 no prave ze od vyroby je to trochu jine nez to dodelavat potom federal cars u nas to nexcou delat domansky taky ne Citovat
Guest ZILA Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 takže muj tempomat je DETH:grr:grr:grr:grr Citovat
voštík Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 Původně zaslal: John Napsán autorem Trundik A kdyby jste někdo měl tempomat do 405ky, tak bych ho bral (za rozumnej peníz) Tak tak ..mě by se taky líbil ale pochybuju, že to někdo vyrábí. :( Kluci, co blbnete?! Vzdyt muzete mit origosh Pazrout! Staci natrefit emerikn verzi 405ky - ta s blinkrama v narazniku - ma dokonce i takovy ty samoobesovaci pasy Cely to funguje tak, ze taha jakejsi podtlakovej element za lanko, ktery je napojeny na tu druhou drahu pro lanko na klapce - na Micku to je 100% na dieslech asi nee, ale na benzinech je to na hodne variantach motoru. Pokud se vam podari na tu verzi nekde natrefit, tak staci si dobre poznamenat jak je vsecko zapojeny a je to f cayku. Mylsim, ze u 405ky to neni nijak hnany pres ECU, takze odpada dost prudive elektriky. BTW - kdyz na nejakou natrefite a presto nebudete chtit ten tempomat nijak vyuzit, tak ja bych jeden i prijmul do me rodiny Citovat
JM Odesláno 23. květen 2006 Autor Odesláno 23. květen 2006 Další tempomat tedy spíše dodavatel http://www.autotop.cz/FullScr.php?Kod=AP-500&node=AP-xx Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.