tumas Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Ahoj prosim o radu,koupil jsem 407 sw a sundal jsem z auta letnaky a dal plechace a ted mi pocitac hlasi chybu o zmene tlaku v pneumatikach.Da se to nejak vypnout a co kdyz vratim po zime letnaky a nevim ktery kam patri,je to spatne?jak mam postupovat diky Tomas Citovat
anthraX306 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 podle mě máš ve ventilcích kol snímače tlaku a tím že jsi je sundal se ztratilo spojení, takže vypnout by to mělo jít asi na diagnostice ale zkušenější poradí líp Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Myslím, že ten limit je 30 minut, pak naběhne hláška, že není sledováno a to je vše. Já jezdím do práce 32 minut, takže aspoň vím, že už jsem blízko Vypnout se to samozřejmě dá, ale má to smysl? Jinak na jaře to bude zase OK. [upravil dne 5/2/12 10:18 od koblih69] Citovat
tumas Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 diky, ale co na jare ,kdyz nevim jake kolo kam patri?bude mi to hlasit porad? Citovat
merlin99 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 a key si bol hladal take vsetky odpovede uz boli riesene.kazdych x km dojde hlaska o nesnimani, a miesto ako nahodis bynemal byt problem, tocim to ako chcem a vsetko funguje.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.