Dundee Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Nějak mě zlobí Saxík při jízdě s \"vlažným\" motorem (jednobod Bosch MA 3.1 40kW): Dneska jsem vyjel, ujel cca 2 km, zastavil na světlech, s cukáním se rozjel a po dalších cca 400 metrech na další křižovatce Saxík normálně chcípnul Po nastartování to zase při rozjezdu cukalo a pak už bylo všechno v pohodě. Vypozoroval jsem, že to cukání a chcípací tendence má po tom, co vypne ta automatika studenýho startu (sytič), pak to blbne do řádnýho ohřátí motoru (teplotu nevim, nemám teploměr ) Zítra zkusim vyměnit palivovej filtr, ale ten by to asi nedělal jen u studenýho motoru, pak už nevim, co by to mohlo bejt... EDIT: Je vyměněná zapalovací cívka a svíčky, kabely jsou tam pár měsíců... [upravil dne 4/2/2012 21:49 od Dundee] Citovat
koblih69 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Co takhle čidlo teploty chladící kapaliny? Citovat
bezdo Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 myslim,ze tento isty motor som mal v 106. Mal som podobny problem,bol to krokovy motorcek-ten ti prave zabezpecuje funkciu sytica. 2. posahana vec bol potenciometer skrtiacej klapky. Samostatne sa to neda kupit,siel som na vrakac a za 100 kupil cele vstrekovanie aj so vstrekom. Bol to risk,ale vysiel a potom pohodicka. Postupne sa dostanes do situacie,ze budes mat problem nastartovat.(ak je to co si myslim) Citovat
Dundee Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Nechci to zakřiknout, ale po výměně palivovýho a vzduchovýho filtru to dneska jelo normálně (auto stálo cca 6 hodin na mrazu). Mám v záloze jedno čidlo teploty pro ŘJ, jen místo 186 Ohmů při 100°C má 189 Ohmů, ale to by nemělo vadit. Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 To nevadí to je rozdíl, který je v toleranci. Citovat
Dundee Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Taky si myslím, že 3 Ohmy nejsou při týhle teplotě nějak velkej rozdíl. Uvidím zítra, až budu ve službě, jak se auto bude chovat a buď zkusím čidlo vyměnit nebo to bude fungovat;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.