Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nějak mě zlobí Saxík při jízdě s \"vlažným\" motorem (jednobod Bosch MA 3.1 40kW):

Dneska jsem vyjel, ujel cca 2 km, zastavil na světlech, s cukáním se rozjel a po dalších cca 400 metrech na další křižovatce Saxík normálně chcípnul :grr Po nastartování to zase při rozjezdu cukalo a pak už bylo všechno v pohodě. Vypozoroval jsem, že to cukání a chcípací tendence má po tom, co vypne ta automatika studenýho startu (sytič), pak to blbne do řádnýho ohřátí motoru (teplotu nevim, nemám teploměr :fnuk )

Zítra zkusim vyměnit palivovej filtr, ale ten by to asi nedělal jen u studenýho motoru, pak už nevim, co by to mohlo bejt...

EDIT: Je vyměněná zapalovací cívka a svíčky, kabely jsou tam pár měsíců...

[upravil dne 4/2/2012 21:49 od Dundee]

Odesláno

myslim,ze tento isty motor som mal v 106. Mal som podobny problem,bol to krokovy motorcek-ten ti prave zabezpecuje funkciu sytica. 2. posahana vec bol potenciometer skrtiacej klapky. Samostatne sa to neda kupit,siel som na vrakac a za 100 kupil cele vstrekovanie aj so vstrekom. Bol to risk,ale vysiel a potom pohodicka. Postupne sa dostanes do situacie,ze budes mat problem nastartovat.(ak je to co si myslim) :myslim:papa

Odesláno

Nechci to zakřiknout, ale po výměně palivovýho a vzduchovýho filtru to dneska jelo normálně (auto stálo cca 6 hodin na mrazu). Mám v záloze jedno čidlo teploty pro ŘJ, jen místo 186 Ohmů při 100°C má 189 Ohmů, ale to by nemělo vadit.

Odesláno

Taky si myslím, že 3 Ohmy nejsou při týhle teplotě nějak velkej rozdíl. Uvidím zítra, až budu ve službě, jak se auto bude chovat a buď zkusím čidlo vyměnit nebo to bude fungovat;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...