jar.cieplik Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 ahoj, může mi prosím někdo vysvětlit, co znamená sousloví deflektor výfuku :-). po servisní prohlídce mi to bylo vypsáno do závad.... samozřejmně, že mi to tam borec tehda vysvětlil, ale už si to nepamatuji :_( co si o tom myslíte??? na netu, když jsem to hledal, tak mi v pods. vyskakovalo jen zboží, jedná se o plastové (asi) kolínko.... co vy na to :-) jar Citovat
Přema Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Příště prosím požádej nějakého admina o přesunutí.......at to tu není 2x děkuji Citovat
koblih69 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 možná myslí vlnovec, ale teda pojmenování je to hrozný... Citovat
jar.cieplik Odesláno 4. únor 2012 Autor Odesláno 4. únor 2012 možná myslí vlnovec, ale teda pojmenování je to hrozný... ok..... Citovat
jar.cieplik Odesláno 4. únor 2012 Autor Odesláno 4. únor 2012 no dobře a k čemu to slouží vlastně.... nějak pro laika:myslim Citovat
Stosun Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 co jsem tak procital tak je tam k tomu aby se vybrace od motoru neprenaseli na Katalyzator Citovat
koblih69 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Vlnovec je díl, který je vložený v 1. díle výfuku aby pružně oddělil část pevně spojenou s motorem od části výfuku, která je na gumových silentblocích. To snižuje přenos vibrací, dovoluje potrubí částečný pohyb asnižuje hluk. Dělá se buď jako vlnovec ( takový kovový husí krk ) nebo jako pletenec ( z tenkých ocelových drátů ) a nebo nejčastěji jako kombinace obojího ( opletený vlnovec ) . Citovat
jar.cieplik Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 díky chlapi..... už si to teda umím představit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.