Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

plne souhlasim s tim, ze pujcovat si na dovolenou, na televizi a dalsi sracky je proste blbost. Kdyz na to nemam, tak si to zatim nekoupim.

Moje sestra je krasnym prikladem techto magoru. Nema skoro co zrat, rozchazi se, prodava byt, novy byt ma v najmu za 1000 kc mesicne (ASI picha sefa firmy, nebo nevim), na rekonstrukci bytu si pujciila od rodicu, za stary byt dluzi hypo, a dalsi poplatky a hlavne ze si ted koupila led tv na splatky...... a novy hit, ted po me chce pujcku (nebo zaruceni se u cetelem) na skrine za 15 000. Kdyz jsem ji rekl, ze ji koupim skrine za 2500 tak to ne, nebude preci in...... ano to je ta co byla kdysi na srazu tim Seatem, s tema civavama. Clovek by rekl, ze v 36 letech uz by mel mit clovek rozum.

Se ani nedivim, ze tak dopadla, kdyz si s normalni mzdou porizovali kostru postele napr. za 40 000 ......

Guest Scratch
Odesláno

bych zapomnel, vestavene skrine, slovy dve za 120 000, jedna do chodby, jedna do detskeho pokoje, celkem asi 6 metru na delku a 2,5 vyska :D. Tam by se jich veslo :D

za rozbrani, prestehovani a znovuslozeni te mensi skrine si ted borci rekli 16 000, no neber to :D

Odesláno

Mě tohle naštěstí minulo, asi hlavně proto, že jsem debilům tahajícím si triko dvoulitrovým golfem a pošklebujícím se všemu staršímu/méně výkonnému nějak nikdy neměl potřebu říkat \"kamarádi\", natož abych se někdy řídil tím, co takoví říkají... :)

Guest Scratch
Odesláno

tak v te dobe to byli i moji spoluhraci a travili jsme spolu pres deset hodin tydne na treninku a dalsi hodiny v hosp..., chci rict na taktickych poradach :D

do ted se kamaradime, akorat vetsinu z nas uz to opustilo, nekteri maji i tri deti a jezdi v miniautobusech :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...