nikol Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Zdaravím Peugeotaci. Potřebuji vaší radu,názor a nebo informaci k vyřešení problému. V čera ráno jsem nastartoval po cca. 1 Km. jsem zastavil a šel nakoupit. Při návratu jsem už nenastartoval a zůstal jsem stát na parkovišti. Baterku jsem nabil a je v pohodě, nejspíš bude zamrzlé palivo. I když jsem tankoval artickou naftu. 1: Je nějaká pomoc co můžu udělat na parkovišti abych odjel? 2: Můžu odtáhnout auto do garáže, svoji silou a nebo na laně? 3: A co potom,na co se zaměřit? Předem děkuji za každou informaci. Díky:D Citovat
nikol Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 No jo předseda, něco takového jsem čekal.;):papa Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Odtiahnut do nejakej garaze, kde je nad 0 stupnov celzia Nechat ho tam cez noc, rano by malo byt zamrznute palivo uz OK ... Potom kupit aditivum proti zamrznaiu nafty, naliat, dotankovat trebars arktickou naftu a mas po problemu ... Pripadne vymenit palivovy filter, ak uz je nanho cas ... Ci mas alebo nemas zamrznutu naftu, auto mozes normalne odtiahnut, ako kolvek Teda pokial nemas automat Citovat
nikol Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 A nejde něco přilít do nafty,aby to pomohlo při rozmrzáni? A popřípadě pokud tam je voda tak ať ji nějak neutralizuje? Citovat
Demo Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 když už nafta resp. parafin zatuhl, tak pomůže jen teplo... Jo na na \"lepší\" naftu se vykašli - při dnešních cenách nemá výtoč... Stačí obyčejná + aditiva Citovat
BV406 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 by me zajimalo, kde tankujete arktickou naftu hosi ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Najskôr musíš tú vodu, ruzmraziť Neexistuje ziadny pripravok do nafty, ktory by vodu rozmrazil ! Pokial necháš auto rozmrznuť v garáži, a nahodíš tam aditíva proti mrznutiu, prevezes sa, tak uz ti nezamrzne Inak vodu na seba viazal velfobin, ale ten som daval len do benzinu... V kazdom pripade nechat niekde rozmrznut Citovat
jozefsv Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 vody by som sa neobaval,ta tam nebude.mrzne parafin,vytvoria sa kristaliky a neprejde to ani cez filter.pre vasu predstavu si skuste nechat naftu v bandaske vonku a uvidite o com to je. Citovat
nikol Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 Tak první úkol splněn:D Auto je v garáži a je tam malé topení tak uvidíme. Už aby ta zima opadla.:D Citovat
shamann22 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 no ja mam podobny problem ked je uz tato teema otvorena, vcera som menil zhavice(hoci som jeden ulomil) auto som nastartoval, ze odbehnem do mesta, no nieco do toho prislo tak som ho vypol, a po hodine a pol som ho uz nemohol nastartovat, vybil som baterku a nic, cez noc nechal nabit a dnes tak isto nic, iba som vybil baterku.....nafta nieje zamrzla.... toci naprazdno, nema snahu ani odpalit,,,,,,,, Citovat
špionek Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Ahoj, tak vidím, že nejsem sama mám nafťáčka a v sobotu jsem nastartovala dojela večer a v neděli po obědě jsem chtěla pryč a ono nic sice snahu mělo ani jednou nechytlo. No odrovnala jsem baterku ta už je plně nabitá, ale moc růžově to nevidím. Ve středu mě čeká servis kvůli rozsvícené kontrolce diagnostiky a taky, že díky mrazům šlo hodně špatně startovat a teď už vůbec. Po telefonátu se servisem je opravdu takových lidí hodně bylo mi řečeno , že jim neustále zvoní telefon a že mají uplně narváno. No jen nevím jak se tam dostanu jestli nenastartuju Možnost co tomu je žhaviče, vstřiky, palivový filtr,....atd doufám že to bude ta levnější varianta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.