Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

mám takový dotaz. Na přístrojovce mi stále svítí kontrolka airbagu. Svítí to od toho co jsem to koupil.

Na diag. jsem s tím ještě nebyl. Nesvítí nijak intenzivně. Jen slabě. A ani nebliká a ani nezhasne.

Nevíte čím to může být? Vím, napíšete, že s tím mám jít na dia, ale není teďka stále času. :myslim

Jsem ze zlína.

Tadyk je obrázek, je to foceno telefonem. Je to slabě vidět, tak jsem to zakroužkoval barevně.

post-37526-14109622075607_thumb.jpg

Odesláno

Zřejmě máš pravdu.

A pokud by svítila a bylo by to začerněno, tak to může být co za příčinu? Že by byly např vystřelené bagy?

To snad ne? To bych asi toho co mi to prodal pověsil za pytel do průvanu.

Mno, teďka v pondělí jsem byl u pana Nečase na servis zadní nápravy, ale nezbyl čas na diag.

Jinak mám 4x bag.

[upravil dne 2/2/12 18:51 od m.pavlusek]

[upravil dne 2/2/12 18:52 od m.pavlusek]

Odesláno

když jsou střelený tak myslim že to bliká ve stejném intervalu

možná bymohl být špatný kontakt pod sedačkou řidiče dia ti řekne víc je to chvilka a stojí to pár korun:papa

Odesláno

JJ díky, zkusím sehnat někoho s diag na víkend nebo nějak v průběhu týdne.Snad to bude jen ten konektor.

Ono podobné jsem to měl u Punta, tam byl špatný spínač bagu. Tam jsem si dělal diag sám, měl jsem koupený

kabel. Jinak ten konektor je kde zhruba? Někde v přední polovině? Jen tak pro info se ptám. Dík

Odesláno

A pokud by tam nedejbože nebyly, tak taky blikají? já se raději hloupě zeptám....

Myslel jsem, že by byly vybrané.

A jinak funkčnost airbagu je zachována, pokud je jen potažený spínač pod sedačkou a kvůli

tomu svítí kontrolka?

:myslim Jen polemizuju, :myslim

[upravil dne 2/2/12 19:16 od m.pavlusek]

[upravil dne 2/2/12 19:22 od m.pavlusek]

Odesláno

Uvidíme zítra. Podívám se jestli zhasne, když přepnu na jinou polohu světla (vypnutí podsvícení budíků).

Pak zkusíme diag. Mne jen doufám, že vše bude OK, že to bude snad jen ten spínač pod sedačkou

Odesláno
No nevím jestli teda blikají, já mám auto po bouračce na předek, bag je KO a kontrolka pořád a neustále svítí ;)

máš NEMUX tam je to trošku jinak

pokud svítí kontrolka airbagu znamená to nějakou závadu a celá soustava je nefunkční airbagy i pasy:bojim

Odesláno

hoj

konektor k pyropatrone zacni hledat u navijeciho systemu

ve sloupku dveri nikoli pod sedackami teda aspon u 206 2001

hoj vojta

Odesláno

čautě, tak mám nový poznatek.

Dneska ráno jsem se díval jestli bude kontrolka svítit i při vypnutí podsvětlení budíků a ona svítí pořád.

takže asik nezbude nic jiného než ta diag. Pak se uvidí.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže dneska jsem měl možnost dát auto na diag a výsledek je takový,

že je odpálený boční airbag.

Jak to vyřešit? Smazat závada nejde, je to trvalá závada.

Nejraději bych p. Švece ze Zubří pověsil za něco do průvanu (to je pan automechanik co mi ho prodal).

Je to nehorázný :blablabla asi tak jako si koupit auto v Ačkách. Jsem zvědavý co mne ještě překvapí na tom autě.

[upravil dne 19/3/12 19:27 od m.pavlusek]

[upravil dne 19/3/12 19:28 od m.pavlusek]

Odesláno

:blicismajlik:blicismajlik já se z toho asi :blicismajlik:blicismajlik

už jsem dal tolik za opravu ostatních věcí a teďka tohle...

a šlo by to i pytlem z nějakého vrakáče nahradit???

[upravil dne 19/3/12 21:10 od m.pavlusek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...