Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

rád bych poprosil o rady. Hodlám koupit 306 sedan 1998 1,6 najeta přes 150000 a chtěl bych poradit, čeho se vyvarovat a co pořádně zkontrolovat. Jo cena je 20000,-. Majitel mi po telefonu tvrdil, že je sice vše OK, ale raději si to chci prověřit sám. Díky za rady

Odesláno

Ani nie. Na sedane sa už nemusíš báť, že budeš mať prehrdzavené okolie uchytenia zadného pásu vľavo. Je tam originál od výroby podblatník, na rozdiel od breakov a hatchbackov.

Odesláno

věci ohledně elektroniky a motoru jsou mi jasné dle našeho Breaku, mě šlo hlavně o to, jestli třeba vzadu není něco, na co si dát obzvlášť pozor. Jinak díky

Odesláno

Ten podblatník sa dával iba na sedany a športové verzie 306. Ak ho tam máš tak to tam už niekto dával. Niekde sme to tu už rozoberali na komplet túto problematiku ohľadne podblatníkov na 306.

Odesláno

Mám sedana i s podbaltníkama, ale měl sem je i na cabriu. Na korozi žádná z mých 306 netrpěla ani trochu. Co se týká sedanu, nevím čím by měl být odlišný od ostatních verzí co se týká namáhání zadní části. Spíš bych počítal s tím, že zrovna sedan nebyl přetěžován různými náklady jako break.

Odesláno
Ten podblatník sa dával iba na sedany a športové verzie 306. Ak ho tam máš tak to tam už niekto dával. Niekde sme to tu už rozoberali na komplet túto problematiku ohľadne podblatníkov na 306.

To je ťažko povedať, ale povedal by som, že auto vazerá byť na 100% originál, ako vyšiel z pásu...každopádne je to jedno, či tam podblatník bol, a či nie.

Odesláno

tak jsem po prohlídce nakonec auto nevzal. I když sice za tu cenu to vypadalo lákavě, vzadu to bylo bouchlý (rozlámaný nárazník, ohyb v kufru), sjetý zimáky, nefunkční centrál, motor od oleje, nezamykal se vzadu kufr, táhnul do prava atd. Jo a vyklubalo se z toho euro 1 a podezřelej nákup z bazaru. Tak díky všem a kdyby někdo věděl o hezkým, pětidvéřovým (ne zelený a ne fiat a ne renault) autu někde v Západočeským kraji s cenou cca do 30000,- dejte mi vědět.

Díky

Odesláno

sedan vzadu opravdu nerezne jako break...a není tam nic na co si dávat pozor oproti jiným karoseriím.. jediný co mě napadá je zadní zámek, (kufru) mě tam nejde klíč a vím o dalších 2 sedanech co mají stejný problém se zamknutím, ale to se taky asi netýká pouze sedanů, ty zámky by měli být u všech stejný...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...