radomirdostal Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 406, 1,8 16V 81Kw rv.95 teplota -18° Dnes ráno nešlo nahodit auto, chytlo to asi až na po 6té, pak to houpalo v otáčkách, na benzině jsem natankoval a normálně nastartoval, odjel. Po ujetí asi 10km to jako by nedavalo benzín a brzdilo to motorem až to zdechlo, opět nešlo nastartovat, po asi 15minutách to chytlo jako by nic a jelo to úplně normálně.?? Nějaký tip co s tím může být?? Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 voda v nadrzi? pridirajici se cerpadlo v nadrzi? muze to byt ledasco Citovat
radomirdostal Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 Ta voda by to dělat člověče mohla, byla tam už jen rezerva a tankoval jsem jen za 200kč tankuji na EuroOil, skusím natankovat na Benzině, jestli to pomůže. Citovat
radomirdostal Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 jj to bude první co tam narvu, pak dám vědět jak to pomohlo. Předpokládám že odpoledno už to chytne normálně. Citovat
Ducatista Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 podle mě na 99% když jsi měl už rezervu tak voda v palivu, která zmrzla v krupičky. Soused měl včera na Seatu Cordoba to samý - 5 až 10 litrů v nádrži, nastartoval, ujel asi 500 m a skončil. Dotáhl to zpátky domů, dotankoval do plna a normálně jezdí. V těchhle mrazech je potřeba mít pokud možno plnou nádrž. Citovat
radomirdostal Odesláno 22. únor 2012 Autor Odesláno 22. únor 2012 Tak nakonec to přisává lehce falešný vzduch, přes prasklí rezonátor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.