Leftfield Odesláno 20. únor 2012 Autor Odesláno 20. únor 2012 Trhanie zmizlo (skoro), za 400 km trhlo iba raz, no klepanie sa presunulo z nižších otáčok na vyššie:( Teraz klepe pri rozbehoch, pri radení z dvojky na trojku:nevim Musím sledovať rozsah otáčok, no zdá sa, že sa to s vyššou okolitou teplotou trochu stíšilo... Citovat
elton Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Jenom dotaz, zkontroloval jsi hladinu oleje? Mě to jde hlasitěj, když mám oleje méně než na max, tak si to hlídám. Citovat
Don Wilson Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Pánové, množství oleje na to nemá žádný vliv.To \"klepání\" jde odstranit jenom nahráním nového programu pro optimální nastavení vstřiků.To je moje osobní zkušenost Citovat
Leftfield Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 No mne ho nahrali a robí to síce menej, ale robí... Citovat
cogina Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Takže nic nového. Zkusím na jaře při jarní prohlídce, aby mi ten software zase přehráli a uvidíme. Ale nedávám tomu moc nadějí. Citovat
Leftfield Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 Tak dnes mi volali zo servisu či ešte motor brble, keď som im povedal, že áno a že opäť začal aj trhať tak ma opäť objednali na prehratie softu na budúci týždeň. To ale naozaj vyzerá tak, že na tieto poruchy majú zopár softov a iba triafajú na slepo ktorý je lepší, to už by mohli riešiť priamo aj s koncernom... Sú toho plné aj zahraničné fóra. Nuž čo, uvidím ako vypáli druhý pokus... Citovat
cogina Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Tak jestli Vám to dají dohromady, tak si to pak nechám přehrát znovu taky, jen mi musíte pak napsat jaký přesně software máte. Citovat
Don Wilson Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Mě přehráli soft minulí týden, po úpravě mám najeto 420km a auto šlape jedna báseň. Dokonce mám spotřebu v průměru o litr menší, jezdím za 5L:super. Citovat
P607Olda Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Don Wilson: jaký máš datum výroby? Já mám podzim 2010, dodáno na Vánoce. Přemýšlím, jestli se mě to brblání taky týká, protože jsem si ničeho nevšiml. Jezdím dost opatrně, automat si hlídá otáčky, spotřeba bývá kolem 5 litrů. Takže přemýšlím, jestli se mě to týká. Citovat
Leftfield Odesláno 24. únor 2012 Autor Odesláno 24. únor 2012 Ja mám 12/2011, 2600 km. Pravdepodobne by nebolo od veci keby sme sem dávali aj verziu softvéru, ktorú máme odskúšanú, že to nerobí. Ja si ju budúci štvrtok v servise vypýtam a skúsim, nech mi povedia aj tú, ktorú mám teraz. Aspoň potom vieme vyraďovacou metódou zistiť, ktorý soft je lepší. Inak aktuálna dlhodobá spotreba 6,6l. 90% mesto, 10% diaľnica. Ale už som to prestal šetriť a točím to...možno prestane brblať aj sám:D Citovat
cogina Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Mě přehráli soft minulí týden, po úpravě mám najeto 420km a auto šlape jedna báseň. Dokonce mám spotřebu v průměru o litr menší, jezdím za 5L:super. A jaký tam máš software? Nechala bych si ho tam nahrát taky. Citovat
Leftfield Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 Okná nenávidím, som zarytý linuxák:D Citovat
cogina Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Windows 7 Eltone Eltone, Ty si fakt nedáš pokoj . Kdyby tam byl Windows, tak by ty displeje mohly být vizuálně hezčí, že jo. Citovat
elton Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Kdyby tam byl Windows, tak pořád padá a píše \" Nevypínejte auto, probíhá aktualizace ........30%\" atd. Citovat
Leftfield Odesláno 26. únor 2012 Autor Odesláno 26. únor 2012 Alebo by to hodilo klasickú modrú smrť a boli by sme v háji! Citovat
cogina Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Kdyby tam byl Windows, tak pořád padá a píše \" Nevypínejte auto, probíhá aktualizace ........30%\" atd. No jo, když si nastavíš aktualizace, tak to pak trpíš. Já nemám se svým PC problém, Vista naštěstí nemám, XP jsou super. Takže něco takovýho bych do auta brala, dala bych si tam krásnou tapetu, plné ikonek a hned bych věděla, co to auto po mně chce . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.