Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Trhanie zmizlo (skoro), za 400 km trhlo iba raz, no klepanie sa presunulo z nižších otáčok na vyššie:(

Teraz klepe pri rozbehoch, pri radení z dvojky na trojku:nevim Musím sledovať rozsah otáčok, no zdá sa, že sa to s vyššou okolitou teplotou trochu stíšilo...:nevim

Odesláno

Pánové, množství oleje na to nemá žádný vliv.To \"klepání\" jde odstranit jenom nahráním nového programu pro optimální nastavení vstřiků.To je moje osobní zkušenost ;)

Odesláno

Tak dnes mi volali zo servisu či ešte motor brble, keď som im povedal, že áno a že opäť začal aj trhať tak ma opäť objednali na prehratie softu na budúci týždeň.:roll

To ale naozaj vyzerá tak, že na tieto poruchy majú zopár softov a iba triafajú na slepo ktorý je lepší, to už by mohli riešiť priamo aj s koncernom...:nevim

Sú toho plné aj zahraničné fóra.

Nuž čo, uvidím ako vypáli druhý pokus...:cool:

Odesláno

Don Wilson: jaký máš datum výroby?

Já mám podzim 2010, dodáno na Vánoce. Přemýšlím, jestli se mě to brblání taky týká, protože jsem si ničeho nevšiml. Jezdím dost opatrně, automat si hlídá otáčky, spotřeba bývá kolem 5 litrů. Takže přemýšlím, jestli se mě to týká.

Odesláno

Ja mám 12/2011, 2600 km. Pravdepodobne by nebolo od veci keby sme sem dávali aj verziu softvéru, ktorú máme odskúšanú, že to nerobí. Ja si ju budúci štvrtok v servise vypýtam a skúsim, nech mi povedia aj tú, ktorú mám teraz. Aspoň potom vieme vyraďovacou metódou zistiť, ktorý soft je lepší.:cool:

Inak aktuálna dlhodobá spotreba 6,6l. 90% mesto, 10% diaľnica. Ale už som to prestal šetriť a točím to...možno prestane brblať aj sám:D

Odesláno
Mě přehráli soft minulí týden, po úpravě mám najeto 420km a auto šlape jedna báseň. Dokonce mám spotřebu v průměru o litr menší, jezdím za 5L:super.

A jaký tam máš software? Nechala bych si ho tam nahrát taky.

Odesláno
Kdyby tam byl Windows, tak pořád padá a píše \" Nevypínejte auto, probíhá aktualizace ........30%\" atd. :D

No jo, když si nastavíš aktualizace, tak to pak trpíš. Já nemám se svým PC problém, Vista naštěstí nemám, XP jsou super. Takže něco takovýho bych do auta brala, dala bych si tam krásnou tapetu, plné ikonek a hned bych věděla, co to auto po mně chce :D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...