Leftfield Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Viem, že som otravný, ale stretli ste sa s tým? Pri rozbehoch, keď mu pridám, tak od motora sa ozve zvuk ako keby klepali ventily:o Robí to keď je studený aj keď je zohriaty, vždy keď chcem trochu prudšie akcelerovať a to nerobím nejaké prudké stlačenia plynu:nevim Riešiť? [Edited on 2/2/12 07:21 by Leftfield] Citovat
cartmen Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Chrhlá vždyť je to diesel, bud rád že němáš Oktávku TDI PD, to chrchlalo ještě víc, taktor jeden. Citovat
Leftfield Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 Chrhlá vždyť je to diesel, bud rád že němáš Oktávku TDI PD, to chrchlalo ještě víc, taktor jeden. Práveže tú som mal predtým a chrchlalo to menej:D Citovat
Leftfield Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 Rok vyroby??? Urcite resit...... 2011, doslova to pripomína klepanie ventilov:myslim Citovat
martinecondrej Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 táta má tento motor v C-maxu a taky mu to dělalo, pak jsem si všiml, že měl olej pod rysku. Po dolití litru oleje bylo okamžité zlepšení, ale trochu jsou ventily slyšet stále. Má najeto 50000km a od začátku to žere tak litr na 15000km. [upravil dne 2/2/12 14:54 od martinecondrej] Citovat
radek76 Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Safra, nějaká epidemie závad na HDI :D:D Vím, že mám benzín, tak se mezi Vás nebudu moc montovat, ale v pracovním autě mám TDi, tak nějakou zkušenost budu mít... Napadlo mě, jestli by se nevyplatilo zkusit změnit benzinku a natankovat jinde (teda, jestli to neděláš). Je docela zima a jestli mají ke všemu ještě bordel v nádržích /jakože mají/ mohl sis natankovat nějaký srágory, ne? Citovat
Leftfield Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 S tou naftou ma to tiež napadlo, zmenil som z Lukoilu na Shell ale robí to stále. Asi pozriem ten olej. Dúfam, že sú to iba také srandy, lebo budeme mať služobnú 3008čku s tým istým motorom a to by som potom behať po servisoch už nestíhal! Citovat
cogina Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Takové jakoby cvrlikání při přišlápnutí plynu? Tak mi to máme od začátku. Byla jsem s tím ve dvou servisech, nezávisle na sobě, pozvala jsem si i soudního znalce a prý se to u těchto motorů může stát. Na výkon to nemá vliv, auto v pořádku. Dokonce mi v dubnu přehráli software, ten nový měl tlumit nechtěné zvuky motoru, ale stejně se to nevyřešilo. Na nic nepřišli. Už jsem byla i na výměně oleje ve 20.000 km a stále stejný. Nezbývá, než se s tím smířit. Citovat
elton Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Tý jo, Coginka žije:D Holka co je nového?:papa:papa Citovat
cogina Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 No jo, žiju. Nového nic, autíčko jezdí, tak jsem spokojená. Naučila jsem se deaktivovat ruční brzdu - brnkačka, to se mi teď hodí. Akorát jednou mi přimrzly dveře, ale to jsme museli parkovat venku a hodně sněžilo. Tak jsem si hned vzpomněla na to, jak to tu chlapi rozebírali a je fakt, že když dost prší, tak mám mokrý těsnění u dveří. Takže to těsnění nějak u 5008 nemají vychytaný, pak se nedivím, že to přimrzá. No ale jinak velká spokojenost. Citovat
Leftfield Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 Takové jakoby cvrlikání při přišlápnutí plynu? Tak mi to máme od začátku. Byla jsem s tím ve dvou servisech, nezávisle na sobě, pozvala jsem si i soudního znalce a prý se to u těchto motorů může stát. Na výkon to nemá vliv, auto v pořádku. Dokonce mi v dubnu přehráli software, ten nový měl tlumit nechtěné zvuky motoru, ale stejně se to nevyřešilo. Na nic nepřišli. Už jsem byla i na výměně oleje ve 20.000 km a stále stejný. Nezbývá, než se s tím smířit. To je presne ono, takže zajtra pozriem olej, prípadne dolejem a neriešim. Citovat
cogina Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Dokonce jsem to zjišťovala i loni touhle dobou snad tady, myslím, že jsem na toto téma založila i vlákno. Pak mi tu jeden dlouholetý člen poradil toho soudního znalce. Nakonec i ten znalec nalezl stejný dotaz tady na foru asi v roce 2009, tomu člověku to dělalo taky. Je pravda, že to je slyšet, ale já jezdím s rádiem docela nahlas, a pak to slyšet není . To je snad fakt jediná moucha, jinak jsem 100% spokojená, protože to je auto vlastně pro mě, jen někdy ho teda manželovi pujčím:super. Citovat
Guest Tury14 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Chci se zeptat jak mohu deaktivovat tu automatickou ruční brzdu, jde to vůbec nebo musím do servisu na počítač....díky Citovat
elton Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 V menu palubního počítače můžeš deaktivovat ručáka. Citovat
cartmen Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Tak to mam asi nějaký jiný motor brblá jen trochu a startuje parádně v -15. Na globus naftu. Citovat
cartmen Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 S tou naftou ma to tiež napadlo, zmenil som z Lukoilu na Shell ale robí to stále. Asi pozriem ten olej. Dúfam, že sú to iba také srandy, lebo budeme mať služobnú 3008čku s tým istým motorom a to by som potom behať po servisoch už nestíhal! Zkus Verva Diesel od benziny, ten mi ucpal vstrik a auto zahlasilo diskoteku na pristrojovce. To je dobry palivo. Citovat
antired Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 S tou naftou ma to tiež napadlo, zmenil som z Lukoilu na Shell ale robí to stále. Asi pozriem ten olej. Dúfam, že sú to iba také srandy, lebo budeme mať služobnú 3008čku s tým istým motorom a to by som potom behať po servisoch už nestíhal! Zkus Verva Diesel od benziny, ten mi ucpal vstrik a auto zahlasilo diskoteku na pristrojovce. To je dobry palivo. :D:D:D:D:D:D Citovat
Guest Tury14 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Tu deaktivaci automatické ruční brzdy v menu počítače nemám, takže mi asi nezbývá nic jiného než servis, momentálně to řeším odblokováním po zastavení......fakt je zima a nechci aby mi to přimrzlo...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.