brade Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Ahoj, dnes jsem se podíval pod kapotu a zjistil, že pění servo posilovače řízení. Pěny bylo tak moc, že utíkala dírkou ve víčku. Nevíte o co jde? Je v oběhu moc kapaliny, mám ji odsát? Citovat
Přema Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Spíš málo.........nech to uklidnit a at je cca 2 cm nad horní rysku Citovat
brade Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 Když jsem měřil hladinu, byla bez pěny nad ryskou. Proč ale pění? Citovat
koblih69 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Protože máš zavzdušněno, musíš odvzdušnit - viz jiné vlákno o kousek níž... Citovat
Flying_dragon Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Tenhle problémek jsem měl a stalo se mi to hlavně minulý rok v zimě, když byly ty mrazy. Ovzdušnoval jsem pořád dokola a nic, pořád to pěnilo tolik, že to přepaden vylejzalo ven. Nakonec mi bylo sděleno, od rádce na tomto fóru, že se mi v tom \"srazila\" voda a musel jsem co nejvíce vyndat té kapaliny a dolít jí novou. Tohle jsem udělal cca 3x a od té doby je ok. Citovat
bobes84 Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 nalej cca 2cm nad rysku a pak otoč volantem 10x doleva, 10x doprava, celej proces pak jěště jednou zopakuj. Mě to taky pořád pěnělo, přes noc jsem nechal otevřenou nádobku a ráno skvrna pod autem, zřejmě nějaká vzduchová bublina pak jsem to dolil a byl klid. Citovat
Machy999 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Mně to pořád taky pěnilo a měl jsem v jednom místě netěsnost, čili mi to nabíralo pořád vzduch a z oleje se stávala pěna. Citovat
Jurko Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Olej je žluté barvy,dnes mi nabízeli olej Castrol Transmax DEXIII červené barvy.Může se to smíchat?Cituji: Náhrada za olej Castrol TQ DEXTRON III. 1L Olej pro automatické převodovky na minerální bázi, který může být podle předpisu výrobce použit ve všech automatických převodovkách osobních a nákladních automobilů a v servořízeních. K přednostem patří vysoká odolnost vůči oxidaci, nízká pěnivost, stabilní hodnota třecího odporu a dobrá tekutost za nízkých teplot. Splňuje specifikace: GM Dexron III Allison C4 Allison TES 389 Ford Mercon GM Dexron IIIH MAN 339 Z1, V1 MB-Approval 236.9 Voith H55.6335.xx Volvo 97340 Volvo 97341 ZF TE-ML 04D, 14A, 17C Citovat
Machy999 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 http://www.oleje-total.cz/kapaliny-pro-peugeot-a-citroen/total-fluide-da- Nic se tomu nestane, ale ja bych to nemíchal. Citovat
Jurko Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Raději koupím žlutou.Ptám se proto,že jsem si to tu napřed pročetl a nikde se o barvě nemluví,snad jen v jednom příspěvku se uživatel ptal,ale ten měl myslím jiné auto. Citovat
bobes84 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Je jedno jakou značku( např. Castrol D3), ale lije se tam červená. Citovat
tomike Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Ja som na mojom sedane vymenil tlakovu hadicu, ci ako sa to vola a bol pokoj. Cena cca 120,-eur Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Výměna hadice je 100% řešení. Je trochu delší , je v ní víc oleje a problem přestane. PS. nedá se najít v serviceboxu, 4014FN tuším [upravil dne 5/2/12 20:45 od Milhaus65] Citovat
Jurko Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Takže to asi bude jedno,jestli červená nebo žlutá?Jste se nedívali,co tam máte,než jste to doplnili?Jsem z toho už jelen. Citovat
merlin99 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Výměna hadice je 100% řešení. Je trochu delší , je v ní víc oleje a problem přestane. je hlavne ponorena hlbsie do serva cize mensia sanca nasat vzduch, a ma mat tlmic spätnych razov. Citovat
havelka Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Mně to pořád taky pěnilo a měl jsem v jednom místě netěsnost, čili mi to nabíralo pořád vzduch a z oleje se stávala pěna. Můžeš nahodit, kde si měl netěsnost? Já to řeším už druhým rokem a v zimě vždy problémy. Tlakovou hadici mám vyměněnou a stále mi to pění. Jak jsou teď extrémní mrazy tak se s tím nedá skoro jezdit. Odpozorované chování je, že stačí ostře volantem na jednu stranu a při ostrém zatočení na druhou to už nezabírá. Po chvilce zabere. Dost nepříjemný pocit z jízdy.Typicky nájezd na kruháč a pak jízda po kruháči. Nepatrně mi to dělá celoročně, ale servo nevytuhne úplně ale jen jako by mělo slabší účinek a pak zabere. Takže pocit je jako by auto při zatáčení plavalo. Máte někdo nějakou ideu kam směřovat kontrolu. Odvzdušňování jsem zkoušel několikrát. kapalinu používám doporučovaný Castrol DIII Citovat
merlin99 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 @havelka: caste boli mam pocit netesnosti v spojoch (ked sa pozres spredu na auto) na pravej strane pred \"S-kom\". najdi si tu ine vlakna ohladne posilovaca a su tam obrazky ako idu tie hadice atd.. a podla toho mozes ist a kontrolovat. P.S: precitaj si pozorne pravidla fora;-) a daj si do podpisu aku motorizaciu to mas, nech neplacame o niecom co nemas:) [upravil dne 7/2/12 08:42 od merlin99] Citovat
pietroKK Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 dnes som to riesil, tuhe riadenie...nastartoval som, otvoril veko a dolieval a otacal volantom na mieste do prava a dolava asi 30x a vzdy dolieval, teraz to ide jak hodinky. Hodne tam toho chybalo a vzdy to penilo, hlavne dobre odvzdusnit tym otacanim.. [upravil dne 7/2/12 20:56 od pietroKK] Citovat
strick Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 ako zistim co sa mi nachadza v serve? tiez by som potreboval doliat, enem neviem co sa tam nachadza a nerad by som to pokakal... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.