slepi1970 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Zdravim vespolek.Mam 306 XSI.Pred mesicem jsem vyndal baterii.Do te doby vse fungovalo jak ma. Dnes jsem nandal baterii a auto nedrzi volnobeh (chcipa)a pri nizsich otackach jakoby cuka. Dela se po delsim odpojeni baterie nejake zakladni nastaveni treba skrtici klapky?Jestli ano,muzete mi prosim nekdo poradit jak? dekuji [upravil dne 1/2/12 17:15 od slepi1970] Citovat
georgegg Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 když si tam dal novou baterku nechal si klíč v druhý poloze aby všechno vzpamatovalo a nastavilo? Citovat
slepi1970 Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 ne...nenastartoval jsem sve hlavni auto a tak jsem jen v rychlosti namontopval baterii a hned jel... Ted jsem ji zase vymontoval a proto se ptam co priste az ji namontuju mam udelat... [upravil dne 1/2/12 17:22 od slepi1970] Citovat
georgegg Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 tak ji zkus zase odpojit třeba přes noc a po připojení to nech tak půl minuty až minutu vzpamatovat s klíčem v druhý poloze Citovat
koblih69 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 No nevím jak se chová tvoje ŘJ ale základní nastavení klapky se po připojení baterky většinou děje. Takže většinou pomůže takový to obecný: zapnout klíček, chvíli nechat zapnutý, pak nastartovat, nehrabat na plyn, nechat chvíli běžet ( nepouštěj žádné spotřebiče, vypni aut. svícení, větrák... ) po 3-5 min vyjet a projet všechny režimy otáček - ale je to opravdu jen takové obecné pravidlo. Jinak to klidně může souviset třeba s tím, že něco zavlhlo, zamrzlo... a s odpojením baterky to nemá vůbec co dělat Citovat
vendelinek Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 to jako máš vyzkoušený?to se jako aktivuje Ř J na minulý režim? nebo jak tomu mám rozumět:myslim Citovat
slepi1970 Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 problem byl prave ten,ze jsem spechal do prace.Takze jsem ji namontoval a hned vyjel. Auto jinak stoji v suche garazi.Sice je v ni zima,ale sucho.... Me hlavni auto je Audi a tam se prave po delsim odpojeni baterie dela zakladni nastaveni.3x zapnout na 5 min. zapalovani a pak nastartovat a drzet 5 min. 3000 otacek.Pak chcipnout a po minute nastartovat a projet ve vsech otackach... [upravil dne 1/2/12 17:30 od slepi1970] Citovat
slepi1970 Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 jeste me napadlo,ze vzdy kdyz to chciplo a ja znovu nastartoval,tak chvily sviti oranzova kontrolka motoru... Kazdopadne vam dekuji za rady ktere jste zatim napsali... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.