Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to ja jsem zatim za rok a pul daval brzdy pak nejakej lak nechal opravovat, vymena oleje, filtru,zavareni vyfuku. a ted me vzadu neco klepe a jediny co bylo volne byly tycky stabilizaturu. ale prijde me ze to klepe porad. za ty jsem dal i s vymenou do 1000kč jinak to byla udrzba. a ted pojedu na rozvody a jeste premyslim ze bych udelal spojku i se setrvakem jako prevenci.

dneska jsem dal teplou baterku z domu a taky to chvilku tocilo nale bylo to o dost lepsi

Odesláno
Blbý starty jsou přece v zimě normální nevím čemu se \"divíte\" zákl.podmínka dobrého startu při -20 je : baterka ve výtečné kondici , to platí i o starteru , funkční žhavení 3x až 4x po sobě cca 15sekund a také dobrý tlak ve válcích :bacha

uvazoval jsem nad tim minuly tyden taky, v podstate nic nebrani nenastartovani, pokud auto splnuje vyse uvedene podminky, ale jeste bych pridal kvalitni naftu a samozrejme osetrenou aditivem proti vylucovani parafinu, pak to proste nahodit musi jit, ale zase pri dnesnich dieslech plnych ruznych cidel a elektroniky to taky neni pravidlem :( ...

Odesláno

tak muzes tam treba pridat jeste netesnici vstrikovaci cerpadlo atp. :)

ale obecne by to melo platit :)

mimochodem, dnes jsem mel velkeho v noci pred domem, protoze vcera pres den tady bylo teplo, asi -12, ovsem rano opet -18, ale jednou jsem nazhavil, otocil klickem a motor se ani poradne neotocil a uz chytnul ... je fakt, ze prvnich 5 sekund mel tocky kolem 1100, pak uz se snizovaly pod tech 1000 a brumlal v poho ...

[upravil dne 6/2/12 09:42 od BV406]

Odesláno

ja jsem mel -16 mota to jak blbi ale chytne nejdriv po 5 vterinach. jakmile je kolem -10 tak chyta hned asi na to kaslu proste zatim jsem vzdy nastartoval tak co uz! spotreba je taky OK dneska jsem jel do prace za 8,2 mesto pres centrum a zahral se jen na 70stupnu coz si myslim ze je dobra spotreba tak to neresim

Odesláno

diagnostika ukazala na vstřikach toto: 1 -1,4 2l HDI 80KW Mam to v pořádku?? ktery valec je nejhorši?

4 -1,2

3 1,4

2 1,3

Odesláno

čavte, tak sa pridám aj ja, štarty v -15 boli hrozné, auto naskočilo na tretí niekedy na štvrtý pokus, štart ako stará kroma, klepot dym, pár sekúnd a bolo to v norme, ako keby nechytilo na všetky valce, myslel som, že to bude baterkou, že nedokáže poriadne pretočiť, pri -18 som už nenaštartoval, baterka vyšťavená, káble a servis (výmena olejov a filtrov) urobili mi na ňu test: 70%, tak som kúpil novú bosch 74 Ah 750 A, včera som ju nahodil, a dnes to isté... na tretí pokus skočilo, tak som kúpil žhaviče, staré premerám, ak budú zlé tak vymením, no uvidíme ako ráno...rána sú trauma...klepot buchot ako stará hrkalka, ďalšie štarty sú už v pohode, auto má pravých 132 000, ale štarty v zime...:myslim

Odesláno

taky mam to same , zhavici svickama to vubec neni , proste na toho naftaka je to moc velka zima . . . je na to jednoduche reseni . . . jak prijedu zroboty nebo proste vecer jak uz nikde nepojedu vymontuju baterku vezmu si ji domu popripade hodim trochu na nabijecku (ne vždycky!) proste ad se dorana baterka ohreje aspon na pokojovou teplotu rano pridu dam tam baterku , zapojim , dvakrat nebo trikrat zasebou nazhavim po jedne minute a chytne mi to maximalne napodruhe , oblak dymu a jedu a ostatnim na sidlisti co to nejde se muzu jen smat :) . . . proste i kdyz mam baterku 70tku tak u kazde baterky mraz stahuje kapacitu klidne i o polovinu tudiz se muze klidne stat ze rano prijdete k autu a za normalnich podminek ta baterka ma 80% ale jelikoz stala 8 - 10h na mrazu tak v tu chvili ma treba jen 40% coz staci maximalne na nazhaveni ale ne uz na to aby zatocila motorem :) mam to vyzkousene uz 5 rokem ;) (akorat sem mnel tuto zimu problemy trochu z radiem ale to sem vyresil mnel sem vadne On/Off tlacitko :))

Odesláno

Asi tú baterku vyskúšam aj ja, počkám si na silnejšie mrazy:D...a vyskúšame...

môžu sa žhaviče pri viacnásobnom žhavení odpáliť???

známi mi povedal, že hdi stačí raz nažhaviť a musí naskočiť...a ten môj tátoš:roll

Odesláno
no ja mam okolo 0,2 korekcie iba na tretiom vstreku mam okolo 0,70.. a nestartuje.. pravdaze baterka nova a aj zhavice nove

[upravil dne 8.2.2012 14:06 od banan1987]

Ty bláho takovej porod..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...