jofo Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Tie vodice tak ucvaknute su ok. V niektorych zvazkoch sa to ucvakavalo vo vyrobe. Pravdepodobne to je od nadstavovania svetiel, a kedze ty to mas automaticke tak je to ucvaknute. Takychto zakonceni najdes este par. Mozno by bolo dobre napisat ake cisla su na tych kabloch a kto ma pristup ku schemam tak by ti povedal co to je. Citovat
jofo Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Tie vodice tak ucvaknute su ok. V niektorych zvazkoch sa to ucvakavalo vo vyrobe. Pravdepodobne to je od nadstavovania svetiel, a kedze ty to mas automaticke tak je to ucvaknute. Takychto zakonceni najdes este par. Mozno by bolo dobre napisat ake cisla su na tych kabloch a kto ma pristup ku schemam tak by ti povedal co to je. Citovat
Y2K Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 tie vodice cvaknute ma tiez napadli ze by to mohli byt svetla, teda ich nastavovanie... no a ten druhy konektor fakt netusim...OK, pozriem zajtra co je na nich pripadne aj ten konektor by mohol byt na svetla pretoze to ide priamo k nim to by mi mohol povedat dakto kto nema automatiku...ci? [upravil dne 6.5.2012 22:31 od Y2K] Citovat
Agrafik Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Kvalita nic moc, ale ty dráty, co tam máš ty já nemám, nebo je nemůžu najít. Citovat
Y2K Odesláno 8. květen 2012 Autor Odesláno 8. květen 2012 no toto mi moc nepomoze pojdem to cvaknut aj ja cele Citovat
Agrafik Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Zkusím to pak taky a s nějakým světlem. s bleskem je to na houby. Citovat
Y2K Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 som sa akosi k tomu nedostal pekne pocasie, motorka...no to nejde len tak poradte mi komu to mam dat nech mi to spravi Pastorek??? Citovat
Y2K Odesláno 16. květen 2012 Autor Odesláno 16. květen 2012 hlada sa schopny autoelektrikar ktory mi opravi sklapanie spetakov Citovat
Guest Robi607 Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 počúvaj a z kabíny otočením nastavovania zrkadiel ti to ide????, Citovat
Y2K Odesláno 1. červen 2012 Autor Odesláno 1. červen 2012 jasne ze nejde to by som neriesil...a ked uz diag pise ze to nejde ze preruseny obvod Citovat
Guest Robi607 Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 OK, prvé čo treba pozrieť, a čo som mal a mám zle na staršej sú také malé kocky pod plastom za zrkadlom, u mňa bolo zlé práve to, problém že nové nedostaneš bez zrkadla, ale z použitého za pár korún určite, inde by som asi neriešil keď to vôbec nejde... to je vlastne riadenie motorčeka zrkadla....u mňa išiel aspoň jeden, keď som vymenil z jednej strany na druhú išlo.... [upravil dne 4/6/12 15:02 od Robi607] Citovat
Y2K Odesláno 4. červen 2012 Autor Odesláno 4. červen 2012 co su tie male kocky? EDIT: Uz viem teda lebo prave mi volal ze kde to ma kostru no co ja viem [upravil dne 4.6.2012 16:26 od Y2K] Citovat
Y2K Odesláno 4. červen 2012 Autor Odesláno 4. červen 2012 ideee ale motorceky maju ulomene tie dorazy takze treba nove kde to zoberem? a ryychlo kym su rozobrate Citovat
Guest Robi607 Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 id na autobazar.eu, a hľadaj, blízko teba... Citovat
Y2K Odesláno 13. prosinec 2012 Autor Odesláno 13. prosinec 2012 tak oprasim tuto temu.... dnes som si \"vypol\" sklapanie spetakov, ze nech nahodou nezamrznu....teda v diag som z volby Elektricky prepol na volbu Rucne no a akosi sa mi teraz nesklapaju vobec je mozne ze volba Rucne \"vyradi\" motorcek a nefunguje potom sklapanie nijako ani na cudlik? myslel som si ze volba Rucne znamena ze sa nesklopia pri zamknuti auta ze sa sklopia iba pomocou cudlika....no ale tusim som sa mylil... ako to teda je? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.