Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si zase šel \"obsedět\" potencionální nové auto, a to Verso bylo pocitově dost lepší... Bohužel zase kufr nic moc v porovnání s P., no o statistikách ADAC snad škoda mluvit, 5008 tam ještě není a jak to tady čtu, tak bude taky někde vzadu...(speciální kategorie červená 5...). _Na druhou stranu nevím jak se Verso 2.0 popere s karavanem to líp vychází dvoulitr v P.. a ta 2.2 D-CAT zase krapet stojí... zase žádný klíňák,žádný FAP a Eolys.. babo raď:aut

No a barvy jsou u obou na prd, akorá u P. je výhodou, že si můžeš vybrat mezi dvěma bílýma sanitkama...

Odesláno

jj, taky o te bile uvazujeme...

Nejake zkusenosti s kvalitou mam s 307, na druhou stranu mam natoceno pres 280tis a ve stychu me nikdy nenechala.. ale dost mivadi jak prtvrdili na tech sedadlech. A vzadu s temi vsemi tremi stejne malymi sedadly to taky nevyhrali... ted mam lavicia vzadu plna spokojenost. Verso ma dve sirsi a jedno uzsi...je toasivec nazoru.. na druhoustranu, u P budeme mit kazdy svou operku ;)lokte

Odesláno

Dnešní Peginy jsou kvalitou o několik tříd výš. Na sedačky nedám dopustit, to pohodlí na dlouhých trasách je prostě vynikající a i v zadu si nikdo nestěžoval, ba naopak byli spokojeni.

Odesláno

Brácha Verso má,teď po 2. letech najeto 75000. Jediná závada - výměna zadních vzpěr kufru-vrzali.Má silnější naftu v automatu,spotřeba jen o půl lt menší než u mně.Malá nádrž,malej kufr a i vepředu se mi to zdá menší než v 5008.Co chválí ,je servvis-ceny výměny oleje.Kupoval to hlavně kvůli automatu.Lepší za tu cenu neobjevil.Jo a na co nadává,hučení hagusů nad 130 km/h.Já o Versu taky přemýšlel,ale vyhrála 8.Nelíbila se mi přístrojovka a krasavec to rozhodně neni.Kufr-tam dá snad polovinu,co já.Na dovolenou jezdi naloženej až po střechu,já v klidu roletku zataženou:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...