m.h09 Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Ahojky potřeboval bych poradit. Koupil jsem si autorádio Eonon E1012 a nefunguje mi dotykoví displey-respektive vše zobrazuje jak má ale nefunguje dotyk vše musím dělat přes ovladač. Pak jsem koukla a ve vnitř na desce je slot na modul na GPS. Dá se někde tento modul koupit? nebo jak to mám udělat, aby mi tam fungovala navigace? Děkuji za odpovědi. Citovat
koblih69 Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Vyzkoušej reset Touch Screenu: This guide is specifically for model E1012, however it might work for other models. Follow the following steps: * Turn on DVD Player * Insert a DVD disc * Wait for the DVD to start playing * Using the remote control, press \"Stop\" (use the remote control from steps 4 to 6) * Press \"Zoom\" * Press \"Up\" * Press \"Down\" * A small \"x\" will appear 5 times on the screen, once in the middle and each time at all 4 corners. * Tap on the \"x\" all 5 times it appears on the screen. This will reset the touch screen back to normal. Citovat
m.h09 Odesláno 30. leden 2012 Autor Odesláno 30. leden 2012 děkuji za návod, obrazovka již funguje jak má stačilo restartovat podle návodu...tak už jen sehnat GPS a jsem naprosto spokojen. Ještě jednou děkuji z radu Citovat
DinG Odesláno 1. červen 2012 Odesláno 1. červen 2012 Zdravím, vlastním taky přesně tohle rádio, ale mám ještě větší problém. Odešel mi dotyk nevěděl jsem co s tím... Potom mi došla baterka v dálkovém ovladači tak jsem tam dal novou ale ovladač nefunguje... Nemá se to nějak spárovat? Zkoušel jsem 2x nové baterky a nic... Prosím vás co s tím mám dělat? Předem děkuji za rady [upravil dne 1/6/12 21:05 od DinG] [upravil dne 1/6/12 21:09 od DinG] Citovat
Marcel00 Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 postup resetu ako koblih69 popisuje vyssie si skusal ? predpokladam ze ano... potom sotva niekto poradi. Citovat
DinG Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 postup resetu ako koblih69 popisuje vyssie si skusal ? predpokladam ze ano... potom sotva niekto poradi. Četl sis co jsem psal? Nejde mi dálkové ovladání... Citovat
miroja Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 No a??? Marcel00 ti radil reset celeho radia, tym sa mohol zas dialkac zosynchonizovat s radiom. - Meral si staru batreku pred vymenou ci je skutocne vybita, alebo si len menil baterku bez toho, ze bu si mal istotu, ze povoda je vadna? - Mas istotu, ze dialkove je OK? Skontroloval si, ci aspon nieco vysiela? Citovat
DinG Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 No a??? Marcel00 ti radil reset celeho radia, tym sa mohol zas dialkac zosynchonizovat s radiom. - Meral si staru batreku pred vymenou ci je skutocne vybita, alebo si len menil baterku bez toho, ze bu si mal istotu, ze povoda je vadna? - Mas istotu, ze dialkove je OK? Skontroloval si, ci aspon nieco vysiela? Ne baterku jsem vyměnil byla tam mega dlouho podle mě se vybila... A k tomu resetu potřebuji ovladač který mi nefunguje... Takže vůbec nevím co mám dělat. [upravil dne 2/6/12 10:20 od DinG] Citovat
miroja Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 Zober mobil, prepni ho do funkcie fotak, namier don dialkove (predpokladam, ze je infra) stlac nejake tlacikto na DO a sleduj mobil. Ak budes vidiet ze sa pod nejakym tym tmavocervenym krytom rozsvieti LED (mozno je LED priamo viditelna, netusim ako tvoje DO vyzera), tak dialkove cosi vysiela. Ak nezaregistrujes ziadnu zmenu, tak bude nieco s vysielacom. Ak robis do elektroniky, opatrne ho rozober a skus opravit. Mozno len prasknuty spoj, najcastejsie kontakty baterky, vlastna IR dioda... Ak vysielac funguje, potom to uz bude narocnejsie, to by chcelo odbornu opravovnu na autoradia... Citovat
ygnor206 Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 Trochu ti poradím jak zjistit jestli ti chodí dálkáč... Vezmi digi foťák nebo mobila s foťákem,sposť foťák,vezmi ovladač,namiř ho proti sobě a přez foťák se dívej na infradiodu ovladače,zmačkni nějaké tlačítko a pokud uvidíš že se dioda bíle rozsvěcí či bliká tak je ovladač vpořádku.Okem to neuvidíš ale přez foťák ano....třeba ti to pomůže jo a ovladač se určitě párovat nemusí,měl by být řízen krystalem na pevnou frekvenci pokud to není univerzál ale to asi nebude Sakra už si mě předběhl:D [upravil dne 2/6/12 10:50 od ygnor206] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.