Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravicko :)

Takze k mojej 206stke som sa dostal len minuly rok nieco okolo juna/jula

Popis:

Motor 1.4 55KW + chip (nikto nevie ze kolko ale na 1,4 benzin je velmi sikovny)

Znizeny (nadoraz)

Kolieska letne 195/50 R15 (zapisane v TP) Goodyear Eagle F1

Zimne 185/60 R14 Barum :)

Vyfuk ULTER SPORT

aaaa dalej uz len foto

[upravil dne 30/1/12 02:28 od Razzor0]

post-39607-14109622050744_thumb.jpg

Odesláno
To BiTurbo musí pekne ťahať odspodu... HTP killer, čo... :D

Niekde som to tvoje autí už videl... :myslim

Tak ako nejaka bezna fabia sa nechyta :D

Noo tak to je mozne... Pendlujem Hlavne BA a stred SVK :))

Odesláno
Vítám tě.

Ohledně toho chipu, myslíš, že to máš rychlejší/pomalejší než na tomto videu? Jen mě to zajímá :papa

Fuu jak sa hovori tak to ti neviem takto z hlavy povedat :D

Ale spravim video ked bude moznost a upnem... a kolko ti to cca robilo na tu 100vku ? a kolko mas max ? ja som s tej mojej potiahol max 170 cca ale dole kopec a plny kotol a viac som to radsej uz nerobil :D

Odesláno

To nevím za kolik, ale podle mě těch 12,5s... Ta 1.4 je živá na dvojku, trojku, ale nad těch 90-100km/h už to slábne...

Max jsem zkoušel už dávno na dálnici do prahy, ale ve 4 lidech + naložený jsem jel 170km/h.

Odesláno
To nevím za kolik, ale podle mě těch 12,5s... Ta 1.4 je živá na dvojku, trojku, ale nad těch 90-100km/h už to slábne...

Max jsem zkoušel už dávno na dálnici do prahy, ale ve 4 lidech + naložený jsem jel 170km/h.

Njn bez tak ono to nieje ziadny sportak takze ja si to zvyknem prdkat tych 120 130 :)

Odesláno

no tak pekne auto musim uznat.. priatelke som kupil nieco podobne.. citron saxo 1,4 VTS.. maximalka 185 podla tacho ale uz som sa bal:grr.. skusim zmerat cez GPS niekedy aby to bolo presne... zaujima ma ten chip.. nepojdes niekedy na brzdu to zmerat? aby si vedel kolko to ma presne?

Odesláno
no tak pekne auto musim uznat.. priatelke som kupil nieco podobne.. citron saxo 1,4 VTS.. maximalka 185 podla tacho ale uz som sa bal:grr.. skusim zmerat cez GPS niekedy aby to bolo presne... zaujima ma ten chip.. nepojdes niekedy na brzdu to zmerat? aby si vedel kolko to ma presne?

Sevas,

hm no rad by som ale nejako som sa o to neinteresoval ze kde to ani robia atd takze tak. Ale nejaky moc velky rozdiel oproti seriovke v tom podla mna nebude nakolko je to stale len 1,4 ;)

• O 4 měsíce později...
Odesláno
:) skoda ze sa nepodarila ta DIA :( ale spotreba z BA do SC a naspat cize 45 KM cca 6,3 rychlost cca 100 130 medzi. Ja to nechapem a stale ten ANTIPOLUTTION FAULT CI CO :( Kazdopadne CiNic UP ! Pekny peugeotik ;)
Odesláno

Měl sem nachipovanou 1.1 a po D1 sem si to frčel 200km/h,vím že je spostu takových co nevěří ale to je mi jedno a mám na to svědky,jelo vedle mě 2.0 HDi kterej stál na podlaze a jenom se divil:D

Odesláno
Měl sem nachipovanou 1.1 a po D1 sem si to frčel 200km/h,vím že je spostu takových co nevěří ale to je mi jedno a mám na to svědky,jelo vedle mě 2.0 HDi kterej stál na podlaze a jenom se divil:D

ygnor ad 1 mi to 200 neda ani ked sa roztopim ad2 mne ide hlavne o to ze neviem aku ma motor poruchu :( ani CiNiCova DIA nic neukazala a kontrolka stale svieti :(

Odesláno

Škoda, že sa dotyčný neukázal. Dúfam, že na to mal dobrý dôvod a že si to vyjasníte. Ale aspoň sme trochu pokecali...

Ja by som skúsil zohnať niekde tú lambdu a vyskúšať prehodiť tak ako sme sa o tom bavili... :myslim

A s tou PP DIA ti už zostáva len prísť pekne aj s priateľkou na letný zraz a tam bude nielen D.I.A. ale aj po opekačke R.I.P. :D

Takže prihlasovať sa... tu: http://www.peugeot-club.com/topic/76093-4-slovensky-zraz-peugeot-clubu-10-12-08/

Odesláno

Dnes som s nim pisal atd takze pohoda dnes to poriesime :)

Noo ale ten zraz vyzera v pohode a dokonca mam aj volno vtedy :) Poviem priatelke a uvidime :)

\"Od 10:00 začiatok jazdy zručnosti ktorá bude zároveň i štartom na orientačnú súťaž\"

TOTO SA MI VELMI POZDAVA :) he

Budem ti volat CiNiC urcite sa dohodneme co a ako s tym zrazom. Vidim to tak na 80% ze ano ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...