Kodl.xxx Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Ahoj mám P306 1,9 D 50kw 1999 v poslední době mi jde něak ztuha řízení bylo malinko pod min. oleje v nádžce k servo řízení tak jsem doléval po horní risku, ale žádné zlepšení zkoušeli jsme točit kolama na místě a poslouchal jsem jestli někde něco na nápravě cvaká, vrže a nic nesetkali jste se s něčím podobným ??? může se snížit účinost posilovače je u něj potřeba něáká údržba? mohlo by to být zavzdušněné? ale byli tam tak dva mm pod riskou min. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 čerpadlo serva může ztratit potřebný tlak a řízení jde těžko...,tlak se dá změřit v servisu taky by to mohl dělat nevhodný--hustý-- olej v servu, nebo mohlo odejít samotné servořízení (převodka) Citovat
Kodl.xxx Odesláno 29. leden 2012 Autor Odesláno 29. leden 2012 ještě jsem si všiml další věci když otáčím volantem z rovna tak to jde ztuha volant o devadesát stupňů jde to lehce a zas dalších devadesát stupňů jde to ztuha tak se to střídá až do plného rejdu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.