Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 To Peeta: Nediv se 50-tá léta - tehdy se tím nikdo nepáral a pro armádu už vůbec. Ale tu velkou hlučnost má právě ta z Aukra Chtěl jsem na to upozornit, aby mě později mathas neukamenoval. Sám mám u domku centrálu 3x400V 6.5kW, kterou živím celou domácnost (nemůsíme se nijak omezovat) a když ji nastartuji, tak sousedi se dozví, že nejde proud A je to taky nějaký Einhell, hlučnost z hlavy nevím... Doplnit automatický start... :-) A ohlučnit kobku pro EC by se taky dalo. Jinak asi pěkný kousek. My jsme 6kW měli na vojně v autech s KV RDS. Citovat
Edison Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Já nedával ništ... A 85 dB... mno... Můžeš ji taky zakopat do země... to se dělá a je to velmi účinné... :-) Já vím, že jsi nedával nic, to byla reakce na punkace, který si nás popletl Chci vidět, jak na rybách zakopává centrálu u rybníka. To ji brzy vytopí No to by právě byl ten supr skvělej fór, ne? Ty 300 - 600 W nejsou tak velký.. Jedno kopnutí do trávníku, pak díru zase hezky zahrabat... Jen nevím, co by na to ekologové (kvůli ev. únikům kapalin). Citovat
punkac Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 kuci, kuci, 85dB je přesně hlasitost, kde při dlouhodobém stání u stroje musíš mít špunty v uších, tak nevím, co na to ryby ale na ty nechodím, mám to na flexu a vrtačku a to dělá rambajs daleko větší Citovat
Péťa Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Dnes navečer vypadl proud, tak jsem byl donucen vytáhnout centrálu. Hlučnost na ni píšou 96dB Rámus ukrutný! Ale zase jako jediní svítíme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.