otinkos Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 zdravim neviete niekto je tu niekde postup ako vymenit zadny abs senzor ? vdaka Citovat
vavrik333 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Doufam, ze mi nekdo fundovany poradi. Po nastartovani se mi na displeji rozsviti kontrola AIRBAG. Sviti po celou dobu jizdy, AIRBAG FAULT se objevi sporadicky. V servisu Peugeot udelali diagnostiku a rekli mi, ze je potreba vymenit blok pacek pod volantem, co uz v jinem foru nekdo zminoval. Cena pouziteho dilu vc. prace CZK 5.500. Resili jste tuto chybu uz nekdo? Je to skutecne potreba cele vymenit anebo je moznost jine opravy? Jedna se 307 Hatchback, rv 2003, 2.0 HDi, s ESP. Citovat
stanleyirl Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Ak si s tym autom nikde nemlatil, tak najcastejsie sa stava ze sa poškodi vodic ktoryý prenáša kontakty z volantu (airbag, truba..) Či je možné vymeniť len tento plochý kábel namotaný okolo osi neviem ale viem ti povedať že u peugeotu je to dosť ťastá chyba a v servise to menia celé. Mozeš si volant rozobrat a kontakty si premerat multimetrom, v pripade že by si našiel kde je zlý kontakt alebo prerušený vodič môžeš si to na vlastne riziko opraviť. A ešte ďalšia vec je že ak aj chybu opravíš, budeš musiet znovu na diagnostiku lebo ak sa nemylim tak chyba airbagu sa po oprave nevymaze sama.. tak že ti bude tak či tak svietiť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.