Přejít na obsah

vavrik333

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

vavrik333's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Doufam, ze mi nekdo fundovany poradi. Po nastartovani se mi na displeji rozsviti kontrola AIRBAG. Sviti po celou dobu jizdy, AIRBAG FAULT se objevi sporadicky. V servisu Peugeot udelali diagnostiku a rekli mi, ze je potreba vymenit blok pacek pod volantem, co uz v jinem foru nekdo zminoval. Cena pouziteho dilu vc. prace CZK 5.500. Resili jste tuto chybu uz nekdo? Je to skutecne potreba cele vymenit anebo je moznost jine opravy? Jedna se 307 Hatchback, rv 2003, 2.0 HDi, s ESP.
  2. vavrik333

    Svítí esp a nenastartuje

    Doufam, ze mi nekdo fundovany poradi. Po nastartovani semi na displeji rozsviti kontrola AIRBAG. Sviti po celou dobu jizdy, AIRBAG FAULT se objevi sporadicky. V servisu Peugeot udelali diagnostiku a rekli mi, ze je potreba vymenit blok pacek pod volantem, co uz v tomto foru nekdo zminoval. Cena pouziteho dilu vc. prace CZK 5.500. Resili jste tuto chybu uz nekdo? Je to skutecne potreba cele vymenit anebo je moznost jine opravy? Jedna se 307 Hatchback, rv 2003, 2.0 HDi, s ESP.
  3. vavrik333

    Vrzgave piskanie

    Ja sa potykam s podobnym problemom. Pri rozjazdu na prvom a druhom prevode pocujem vrzganie /piskanie z motora, akoby to bol klinovy remen, ale rozvody boli nedavno menene. V servise mi povedali, ze to bude pravdepodobne od spojky, kedze to piskanie prestava akonahle je spojkovy pedal vysliapnuty z vecsej casti. Otazkou je, ktora cast spojky je problemova? Moze to byt zotrvacnik, ale aj cela spojkova sada. Kazdopadne je potrebne vybrat celu prevodovku a pozriet sa na to. Mas podobny problem?
×
×
  • Vytvořit...