Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, koupil jsem si peugeota 307, mám tam palubní PC s navigací, taková obrazovka u prostřed plubovky:) problém je že to mám ve francouzsky, když volím jazyk za češtinu, tak se mi to nechce nastavit, poradí mi někdo?

Odesláno

tak jsem koukal a mám RT3, ještě se v tom nějak nevyznám.... jinak mám k tomu 2ks CD ale i tak jsem z toho osel:D takže když jsem to zkoušel tak mě to rovněž nešlo... může být to CD špatný? a má vliv jestli ho dám do mechaniky přímo do rádia, nebo pod rádiem jak mám 5 přihrádek?

Odesláno

Ako sa pyta pito.za,ake CD to mas?Cestina v rt3 nikdy nebola a ani nebude,iba zo systemoveho CD,ktore niekto sikovny prelozil DT subor do cestiny,pripadne slovenciny.Aky rocnik?CAN alebo VAN?

Odesláno

Když budeš hledat , tak najdeš. Ale na vlastní nebezpečí.;)

Jestli by pro tebe nebylo nejlepší zajet k Přemovi do Krnova a mít to sice za prachy, ale na jistotu.:roker

Odesláno

tak jsem celkem mimo, ani nevím jak poznám, zdali mám CAN nebo VAN? jak to poznám, co to označuje???

Tak Krnov mám celkem kousek... jak dlouho by to ten Přema dělal, a co to koštuje?

Odesláno
tak jsem celkem mimo, ani nevím jak poznám, zdali mám CAN nebo VAN? jak to poznám, co to označuje???

Tak Krnov mám celkem kousek... jak dlouho by to ten Přema dělal, a co to koštuje?

Velmi jednoducho.Dlho podrzat MENU a pozriet soft.verziu rt3(3.riadok).Ak je tam 5.xx=VAN,ak je 6.xx=CAN.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...