Pavel.Z. Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 Tak mam nejake informacie. Napatie do Rj a snimacov nejde. Bod spojenia plusoveho polu tychto snimacov som nasiel bol v zväzku kablov. Nedaleko konektora ktory ide do kasne na lavom blatniku. Tento bod je OK len nejde napätie resp.bludne 2V. Dnes som nemal viac cas ale zajtra zase pojdem merat a hladat. Este raz dakujem schema velmi pomohla. Ak to nenajdem skusim testovacich 12V priviest do tohto bodu. Snad to nabehne. Citovat
krtek 2 Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 (upraveno) tak meraj spinacku kabel ktory ide do poistkovky(pod volantom) v druhej a tretej polohe klucika to musi davat 12 volt Upraveno 31. červenec 2018 uživatelem krtek 2 Citovat
Pavel.Z. Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 (upraveno) Tie som meral. Vsetky polohy funguju. Este dam dole podblatnik a rozkucham tam zvazok co ide do toho hlavneho konektora. No fakt som zvedavy kde to bude. Inak pod tou bateriou mam bod spojenia minus polu a ten nie je zrovna oku lahodiaci. Sama hrdza a oxid... Nie je tam len jedno ukostrenie ale hadam 6. Musim to pofotit ak by to niekomu pomohlo. Upraveno 31. červenec 2018 uživatelem Pavel.Z. Citovat
krtek 2 Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 (upraveno) ten kabel ide z poistkovky(pod volantom) takze odklop poistkovku najdi ho a meraj musi byt na nom 12 volt v dvojke polohe kluca a aj v trojke polohe (start) zo zadu poistkovky mas konektory tusim moze to tam byt zozrate Upraveno 31. červenec 2018 uživatelem krtek 2 Citovat
Pavel.Z. Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 Poistkovku mam rozobranu v nej som sa nevedel orientovat, ale teraz ked je schema bude to jednoduhsie. Nevedel som ten kablik najst. No zajtra zas skusim. Ale dik za rady budem zas dlznikom. Citovat
krtek 2 Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 (upraveno) zo spinacky idu 2 hrube kable do poistkovky v poistkovke su napichnute ciernym dvojpinovym konektorom vravi schema tvoj pin je cislo 2 na tom konektore na scheme ide z pinu 2 ten tvoj kabel ale v realu tam byt nemusi , hladaj ho podla cisla CC3 bielej farby na kabeloch mas cisla farbou kablu sa neorientuj ,ta je casto ina ale cislo by malo sediet Upraveno 31. červenec 2018 uživatelem krtek 2 Citovat
Pavel.Z. Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 Podla pinov som to nevedel na pojistkovke su len cisla poistiek. Ten biely som meral este v sobotu ked som nemal schemu a bolo tam 12V, ale ak su cisla na kabloch to je parada, vobec som si to nevsimol. Dnes som sa vrtal len pod kapotou zajtra pojdem znova k pojistkovke. Citovat
krtek 2 Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 (upraveno) pisem farbou sa neorientuj ta je casto ina ,len cislom kablu, cislo na kablu je vecsinou tesne u konektora Upraveno 31. červenec 2018 uživatelem krtek 2 Citovat
Pavel.Z. Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 to cislo si pozriem, to bude super ak to tam bude. Inak este par dni dozadu som bol z toho totalne sklamany no teraz ako na to prichadzame zacina ma to tesit. Citovat
krtek 2 Odesláno 31. červenec 2018 Odesláno 31. červenec 2018 (upraveno) inak podla schemy je ten kabel vedeny aj na pin 1 diag zasuvky takze tam mozes toto pomerat ci tam je 12 volt v 2 a tretej polohe kluca toto som ti uz raz pisal a podla toho kabla vysledovat ho do poistkovky lebo je to blizko u seba ale kludne moze ist ten kabel do spojovacieho bodu a moc ti to uz nepomoze ale aspon tym meranim rychlo zistis ci je spinacka ok ak tam bude 12 volt na pine 1 Upraveno 31. červenec 2018 uživatelem krtek 2 Citovat
Pavel.Z. Odesláno 1. srpen 2018 Odesláno 1. srpen 2018 Nevyhoda je ze auto je trosku od ruky. Prisiel som ku kamaratovi zopar krat slo. Skumali sme preco sklbe, s pripojenou diagnostikou. Ako za potvoru nic velke sa nedialo Diag. ukazovala pritomnost napatia v Rj. len stale kolisal tlak paliva, ako keby nemoze ventil udrzat rovnaky tlak. Spravili sme prepadovy test trysiek a jedna dost prepusta do prepadu. Preto sme si mysleli a porucha(sklbanie) je odhalena . No ako som u neho odstavil uz viac neslo nastartovat a na diagnostike uz ukazovalo nepritomnost napatia. Auto je teraz dost daleko a denne mam tak hodinku nan sa venovat. Dnes pojdem prave po tychto kablikoch ako pises a este lepsie pozriem ci maju nazov, to by bola bomba. Z poistiek ide napatie, tak ako ma a aj zo spinacky. Na pine 1 napatie musi byt ked sa spoji s Rj. Urcite to zmeriam multimetrom. Este skusim pripojit + na ten bod co som v prvej scheme zakruzkoval a zistim ci motor naskoci, len to bude taka posledna varianta pokial nenajdem nejake ine miesto kde sa napatie straca. Myslim ze to vsetko ma na starost CC1 (biely potom ruzovy) kablik. Inak teraz som si vsimol, tak ako si mi pisal ze privodne napetie ide na pojistkovu skrinku pin 2, na scheme z knihy jak na to je poistkova skrinka oznacena ako 5 - pojistkova skrinka u spolujazdca, pri spolujazdcovi je nejaka pojistkova skrinka? Citovat
krtek 2 Odesláno 1. srpen 2018 Odesláno 1. srpen 2018 nie pod volantom je poistkovka to je len taky preklep Citovat
Pavel.Z. Odesláno 2. srpen 2018 Odesláno 2. srpen 2018 No moje poznatky. Kable celkom sedia aj podla farby az na nejake vynimky. Ale cisla na kablikoch sedia 100percentne. Vystopoval som po kablikoch zradu. Na obrazku kruzok modrym sa nachadza v motorovom priestore tak cca 40cm od prestupu do laveho blatnika. Kruzok cervenym sa nachadza priamo pod pristrojovkou v niekde v kablovom zvazku. Neda sa mi k nemu dostat, ale po nahmatani zvazku rukou a jeho naslednom stlaceni auto ozilo. Preto zavada je niekde vo zvazku. Uz som nameral vsade napatie. Neda sa tam inak dostat len palubovka musi ist von :-(. Este sa tam skusim nejak inak dostat ale bude to boj aaach. Informacia pre ostatnych, ak by nieco podobne hladali, tak na scheme pin cislo 2 (sem ide cc2 a cc3) v pojistkovke 5 sa v skutocnosti toto rozvetvenie nachadza na konektore od spinacky. Cize nieje v pojistkovej skrinke ako je to na Obr. No este ma caka dostanie sa k tomu zvazku kablov. Dakujem vam za predchadzajuce rady. Kasman ohodnotil 1 Citovat
krtek 2 Odesláno 2. srpen 2018 Odesláno 2. srpen 2018 no pokial by slo o jeden vadny kabel tak to opravis rychlo vecsinou su tam rezervne kabely (nikam nezapojene) potiahnute spod pristrojovky do motoroveho priestoru neviem ci ich tam mas ja mam ale ak ide o rozvetveny bod nic ine ti neostava len sa knemu dostat Citovat
Pavel.Z. Odesláno 2. srpen 2018 Odesláno 2. srpen 2018 Asi mi ostava len ta druha varianta dostat sa k tomu, pretoze raz ide napatie do OBD konektora potom do Rj atd... Vseliak sa to strieda, preto je to na 99percent v tom bode rozvetvenia (cerveny bod na scheme). Inak som nevedel o tych rezervnych kabloch. Ako ich spoznam ? Citovat
krtek 2 Odesláno 2. srpen 2018 Odesláno 2. srpen 2018 (upraveno) spoznas tak zesu ustrihnute konce a zmotane izolacnou paskou vypada to tak trochu neorginalne akoby tam niekto nieco chcel dorabat ale nedokoncil to malo by to byt na hlavnom kabelovom zvezku od poistkovky u mna v lavo hore na hlavnom kablovom zvesku omotane bielov paskov ked sa poriadne zapozeras uvidis ustrihnute konce Upraveno 2. srpen 2018 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 2. srpen 2018 Odesláno 2. srpen 2018 (upraveno) da sa to opravit aj trochu inak prasacky stacilo by ustrihnut kabel CC1 z modreho kruzku na neho napojit svoj kabel a potiahnut ho na pin 14 hlavneho rele potom ten novy CC1 napojit na rezervny kabel (najlepsie 2az 3 rezervne spojene paralelne koli amperovej zatazi)a opacny koniec napojit na spinacku a este jeden rezervny kabel napojit na novy CC1 a opacny koniec rezervneho kabla napojit na pin1 diag zasuvky vo vysledku by to nebola az taka prasacina a omnoho menej roboty problem je ze na scheme je na CC1 este nejaky spoj takze este nieco podruzne tam nan moze byt napojene ale schema uz neukazuje co aleboje to je nejaky konektor Upraveno 2. srpen 2018 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.