Moby89 Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 a to se divim že ještě nešli ven airbagy(pokud je to mělo), což by ti do odhadu přidalo dalších pár tisíc... Citovat
gronholmm Odesláno 26. leden 2012 Autor Odesláno 26. leden 2012 No asi takhle - tohle uteklo o 20 tisíc od finančně totální škody Citovat
MilanF1 Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Jaká je tedy reálná cena toho vozu (v případě, že je celý)? Ptám se kvůli té totálce ... bohužel do pojišťovnictví nedělám, ač jsme se o tom ve škole taky učili Citovat
Ajdamek Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 takhle to dopadá, platíte si jak trotl havárko za raketu a když to zbombíte, tak pojištovna hledá důvody aby nemusela plnit uznání gronholmovi, že bojuje za zákazníka! [upravil dne 26/1/12 17:57 od Ajdamek] Citovat
bubakkaja Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Hlavně by jsi to u nějakého známého opravil za polovic.To je autorizák?Já třeba na těch nosnících nic nevidím. Citovat
gronholmm Odesláno 26. leden 2012 Autor Odesláno 26. leden 2012 MilanF1: V tomto případě jsem obvyklou cenu stanovil na cca 280000,-. Co se týče totálních škod, tak u havarijního pojištění nesmí oprava přesáhnmout 80% obvyklé ceny a u povinného je to 100% obvyklé ceny. Ajdamek: Já se snažím, ale držím se jedné věty: Jak klient ke mě tak já ke klientovi. Když na mě majitel nějakého \"lepšího\" vozu začně dělat ramena, tak pak bych se za něj určitě nebil bubakkaja: Je to hlavně na levé části vozu, a kdyby si viděl ostatní fotky (ty už sem dávat nebudu ) tak by jsi viděl že tam poškození je Citovat
bubakkaja Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 A proto vždy volat u tak nového auta četníky.Právě proto že všechno to co není vidět stojí strašné peníze.Plastové držáky atd.Jsou to řádově stokoruny ale je toho spousta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.