Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jaká je tedy reálná cena toho vozu (v případě, že je celý)? Ptám se kvůli té totálce ... bohužel do pojišťovnictví nedělám, ač jsme se o tom ve škole taky učili :D

Odesláno

takhle to dopadá, platíte si jak trotl havárko za raketu a když to zbombíte, tak pojištovna hledá důvody aby nemusela plnit :blicismajlik

uznání gronholmovi, že bojuje za zákazníka!

[upravil dne 26/1/12 17:57 od Ajdamek]

Odesláno

MilanF1: V tomto případě jsem obvyklou cenu stanovil na cca 280000,-. Co se týče totálních škod, tak u havarijního pojištění nesmí oprava přesáhnmout 80% obvyklé ceny a u povinného je to 100% obvyklé ceny.

Ajdamek: Já se snažím, ale držím se jedné věty: Jak klient ke mě tak já ke klientovi. Když na mě majitel nějakého \"lepšího\" vozu začně dělat ramena, tak pak bych se za něj určitě nebil :papa

bubakkaja: Je to hlavně na levé části vozu, a kdyby si viděl ostatní fotky (ty už sem dávat nebudu :papa) tak by jsi viděl že tam poškození je ;)

Odesláno

A proto vždy volat u tak nového auta četníky.Právě proto že všechno to co není vidět stojí strašné peníze.Plastové držáky atd.Jsou to řádově stokoruny ale je toho spousta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...