Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

NO mám P406 2,2 HDI. dnes mi začalo poobede vrzgať auto. proste aj v predu aj v zadu. hlavne keď idem malou rýchlosťou po nerovnostiach. keď som zastal a skúšal som kusok s nim pokývať na mieste tak nič =( teplota dnes prudko klesla pod 0 stupňov napr. teraz bolo -8. môže to byť tým? ked bola teplota nad 0 tak nič sa nedialo . jednoducho tomu nechápem =(

[upravil dne 25.1.2012 22:43 od tomik1987]

Odesláno

vepředu nevím, ale vzadu většinou povrzává vydřený silonový futro spodního ložiska uchycení těhlice

dá se to poznat, když na místě auto propružíš - alespoň u mého to tak bylo

jinak chlape máme upravený pravidlo č. 10 týkající se tvého podpisu :papa

takhle vypadaj

a tady obrázek díl pod číslem 7

[upravil dne 25/1/12 22:29 od punkac]

[upravil dne 25/1/12 22:31 od punkac]

post-4540-1410962195099_thumb.jpg

Odesláno

no na to by som sa pozrel pri prvej možnej priležitosti. len nechápem prečo mi začal vrzgať aj predok aj zadok naraz =(( a celé auto ako keby mi vrzgalo. aj interier a ja neviem či som už chorý alebo čo =( ale fakt mi všetko vrzga

Odesláno

hele auto je jako spojená nádoba, vevnitř prostě špatně lokalizuješ, odkud vrzkot přichází, nejdřív bych mrknul na to, co jsem ti postnul nahoře.

a pak se může hledat dál

Odesláno

takže dnes som lokalizoval to vrzganie. robí to pravdepodobne pravý predný tlmič alebo struna pri prechode nerovnosťami. ten vrzgot je taký výrazny že vo vnútri sa to sem tam ozve aj zo zadu. pritom v zadu nič nevrzga. keď auto stálo tak som skúšal kývať stranami a jedine kde to vrzgalo tak bola predná pravá strana =( vzhľadom na to že auto stálo v kľude si myslím že ložisko to nebude. máte nejaké riešenie? či ma čaká výmena predných tlmičov???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...