radim.1008 Odesláno 20. listopad 2013 Odesláno 20. listopad 2013 Tak to potěší, opět investice. Ramínko stěrače seženeš, toho bych se nebál. Výfuk objednej tady na klubu přes Badisaka, má suprový ceny, dnes k němu jedu pro díly. Budou Vánoce. Citovat
Lucasao Odesláno 23. leden 2014 Autor Odesláno 23. leden 2014 Včera byl opět menší servis jelikož se blíží STK. Konečně mám nový zadní stěrač, dále (snad) vyřešeno svícení kontrolky bočních airbagů, vyměněno pravé zrcátko takže už zase vyhřívá Jinak už před časem byla vyměněná výše zmiňovaná manžeta. Do STK zbývá vyměnit střední díl výfuku, a udělat zadní brzdy, protože teče pravý váleček . A pak jen doufat, že se nic dalšího už nevysype Začínám si také pohrávat s myšlenkou, že bych 306ku (ač s těžkých srdcem) poslal do světa a pořídil si něco novějšího. Citovat
V4SY Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 To máš pořád pohodu, mě třeba předevčírem praskla pravá packa pod volantem, k tomu mi nejde vyhřívání zadního skla, respektivně jde, ale je špatný ten cuplík, prostě když ho zmáčknu tak nezacvakne a k tomu mi včera praskly svody, takže práce zase jak na kostele Packu už mám vyměněnou, ale ten čudlík na vyhřev ne a né sehnat a nejhorší je, že ani na vrakáči nemaj žádnou 306. Svody už nebudu řešit a prostě tam dám rovnou laděné s tepelnou izolací, mám supr nabídku za 4 000, -, takaže do 14 dnů snad, i když to je ejdno auto je teďka v garáži, pač do těch *** ho nevytáhnu zvlášť když jsou tam letní gumy Citovat
MilanF1 Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Čudlík na výhřev? Myslíš ten, co je u hodin? Ten bych doma měl mít Citovat
Lucasao Odesláno 24. leden 2014 Autor Odesláno 24. leden 2014 V4SY: No mě k tomu všemu taky začíná blbnout páčka blinkrů. Jinak si jsi jistý, že je ten vypínač na výhřev špatný? Protože ten vypínač se nazacvakává, on se vrací standartně zpět. Když ho zmáčkneš tak se ti rozsvítí? Citovat
radim.1008 Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Jj, ten se nezacvakne, ale jen rozsvítí. Ne, že tě napadne prodat tuhle nádheru nějakému tuzerovi. A na střední díl napiš badisakovi. Na Xsaru kolem litru. A koukej si auto nechat. Citovat
Lucasao Odesláno 24. leden 2014 Autor Odesláno 24. leden 2014 Nějakému tuzerovi bych ji prodával hodně nerad. Tak či tak prodej ještě není aktuální Na jednu stranu stále vypadá velmi zachovale, ale na druhou stranu už je to 15let staré auto Citovat
V4SY Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Jj, ten se nezacvakne, ale jen rozsvítí. Ne, že tě napadne prodat tuhle nádheru nějakému tuzerovi. A na střední díl napiš badisakovi. Na Xsaru kolem litru. A koukej si auto nechat. Je na 110%, dneska jsem se bavil s mechanikem jestli ten čudlík nemá atd, protože ráno jsem málem nevycouval z garáže jak bylo zamlžené zadní okno... No a byl sem nemyle překvapen, když mi po sundání celého toho panelu atd řekl, že to nikdy nemohlo vyhřívat zadní sklo i když to \"prý\" fungovalo, protože tam chybí celé relé a je to jaksi poslepované dohromady a ten čudlík není prý originální(jsem zvědav čím mě ještě 306 překvapí). A podělává se jedna věc za druhou, k tomu mi řekl, že mám prý obráceně jeden ze stěračů, jsem zvědav, kdy těmto\"závadám\" bude už konec. Jinak čudlík jsem konečně sehnal od kámoše co si staví závodní 306, říkal že ho má k ničemu, tak mi ho dal, ale relé prý už nemá, takže holt sem musel obědnat nové a přijde nejdřív v pondělí. No přez weekend se mrknu na ty stěrače a snad to bude na dlouho dobu zase vše. [upravil dne 24/1/14 19:13 od V4SY] Citovat
MilanF1 Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 OK, čudlík vybalím z krabičky a zase vrátím do garáže Hlavně to vyřeš, abys nevyhořel Citovat
MilanF1 Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 Jak dlouho jsi ji tam měl? Vozu se nezbavuj, 15 let není zas tak moc (brzy bude dospělý ). Je jasné, že nějaký servis si to vezme, ale pokud ti vyhovuje prostorností, bezpečností a nečekají tě neustálé výdaje, nemá smysl dávat auto pryč. Citovat
Lucasao Odesláno 26. leden 2014 Autor Odesláno 26. leden 2014 Baterka už tam byla dlouho, je na ní datum 11/2004 . Takže bych řekl, že už nějakou dobu přesluhovala Ale ještě v pátek jsem nastartoval na poprvé úplně bez problémů. A dneska dneska jsem otočil klíčkem, startér vydal divný zvuk, vynulovaly se hodiny a bylo to... Prodej auta ještě zvážím Citovat
Kennbell Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 Kdyby jsi to chtel opravdu prodat, tak se mi ozvi. Mozna bych to vzal jako auto na denni jezdeni Citovat
V4SY Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 Též mi odešla baterka, dneska dopoledne jsme chtěl jet do obchodu ve městě, tak jako vždy chcu nastartovat, a baterka vůbec nebere totálně prázdná... Ty mrazy už by mohly skončit, dneska u nás bylo -14 Aspoň, že jsem včera spíchl tu elektriku(šílené) i podle chémátka jsem se v tom sotva vyznal, ale povedlo se, teď už jen čekám na to podělané relé a čudlík, zítra by snad měl dorazit(nesnáším weekendy). Btw, stěrač jsem taky přehodil, a je to lepší. [upravil dne 26/1/14 20:04 od V4SY] Citovat
Lucasao Odesláno 20. únor 2014 Autor Odesláno 20. únor 2014 Technická se čím dál tím víc blíží, tak je na autě nový středový díl výfuku a udělány nové zadní brzdy Citovat
Lucasao Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 Ode dneška nová STK (bez závad) Pán na technické říkal, že už dlouho tam neměl tak staré auto v tak dobrém stavu Citovat
Lucasao Odesláno 11. duben 2014 Autor Odesláno 11. duben 2014 Dneska konečně nahozeny Cyclony s letníma gumama Byl jsem teď skoro 14dní na dovolené takže auto stejně stálo a před dovčou nebyl čas. Citovat
Lucasao Odesláno 30. květen 2014 Autor Odesláno 30. květen 2014 Když teď pár dní pršelo tak se ukázalo že do auta teče přes anténu Naštěstí trochu silikonu to vyřešila Dále mám nové tlačítko centrálu na klíči, za 200Kč v Peugeotu za kousíček gumy no nekupte to Bohužel staré tlačítko se už úplně rozpadlo.... Citovat
Lucasao Odesláno 4. leden 2015 Autor Odesláno 4. leden 2015 Potřeboval bych radu. Když začala zima tak mě začal zlobit ventilátor topení. Ventilátor se vždy rozjede až když se auto zahřeje (je jedno v jaké poloze je ovladač ventilátoru). Když je venku teplota cca kolem nuly tak se vetšinou rozjede po ujetí cca 2km. Teď, ale jak bylo -15 stupňů tak se nerozjel ani po desíti kilometrech jízdy . Když už se, ale rozjede tak fouká pořád až do doby než zastavím a auto znova nezchladne. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Jestli třeba uhlíky ve ventilátoru? Ještě by mě zajímalo jak se k ventilátoru dostanu? V zimě bez plně funkčního ventilátoru to je dost na prd Předem díky za rady. Citovat
radim.1008 Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 Nad nohami spolujezdce sundej krycí plast (dekl) je tam jen naražený. A koukni na konektor vedoucí do ventilátoru. Bývá vyhřátý. Mě fungoval jenom občas a potom už vůbec. Když to nebude jím, tak ventilátor ven, přístup na prd a vyměnit uhlíky, ložisko a namazat, ať nemusíš to samé provádět za půl roku, až bude ventilátor pískat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.