Lucasao Odesláno 19. březen 2013 Autor Odesláno 19. březen 2013 Já německy neumím ani slovo , ale ty papíry po mě stejně nikde nechtěli, všude jsem vystačil jen se samotným TL Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 takýto podobný volant mám aj ja, len tá vrchná a spodná časť, ktorú máš hľadkú je taká tiež \"kožová\" Dúfam, že ti to nebude vadiť vo vlákne, ale do ktorých modelov sa dávali tieto volanty ? Všetky 306 čo sledujem na bazároch, ale aj S16tky majú iný, buď nemajú strieborného leva, alebo sú celé \"hladké\". Máloktorá má strieborného leva a príde mi to úplne náhodné. Taký andreww to bude vedieť? Citovat
Lucasao Odesláno 19. březen 2013 Autor Odesláno 19. březen 2013 Můj volant byl taky původně celý hladký (kožený). Nejsem si jistý, ale myslím si, že airbagy bez stříbrného lva nejsou originál a je to druhovýroba. Možna se, ale pletu.... Citovat
Andreww Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Já jsem měl původně čtyřramenný se stříbrným lvem. V třídveřáku jsem měl tříramenný s černým lvem a určitě nebyl z druhovýroby To asi nikdo neví, jak to bylo Co se bagu týká, tak jsem při odpojování bagu nikdy neodpojoval baterku. Buď špatný kontakt v konektoru bagu, nebo kroužek v tahu. Pokud se připojí bag, vždycky blikat přestane a je to jen v přechodných chybách Citovat
Béďa Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 airbag bez stříbrného lva by měl být snad jen u starších modelů 306 (97-98).. Ivko, ty máš jeden z posledních kousků rv. 2000 (ne?), takže tam je volant trochu jiný než mám třeba já a většina GTi-6tek od 97 do 00.. Lucasao: jaký máš teď po přešití průměr v řezu věnce? Citovat
Lucasao Odesláno 19. březen 2013 Autor Odesláno 19. březen 2013 Zítra to poměřím, ale mělo by to být zesílené o 2mm oproti originálu. Citovat
Andreww Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 A zapomněl jsem napsat, že volant je super Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 airbag bez stříbrného lva by měl být snad jen u starších modelů 306 (97-98).. Ivko, ty máš jeden z posledních kousků rv. 2000 (ne?), takže tam je volant trochu jiný než mám třeba já a většina GTi-6tek od 97 do 00.. jj, marec 2000, ríkám, nevím vúbec jak to mám byt, ale ten volant vypadá moc dobre, moc zachovalý, vypadá jak nový a myslím že ked sem si pozeral fotky z Kontroly Originality, tak tam byl iný, hladká koža tuším nebo tak neco, takže ja mám volan 100% iný než od výroby a nevidel sem taký ešte v žádnej 306, okrem teho, co sem dal Lucasao, aj ked je trošičku iný Citovat
Andreww Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Ivko: Ten volant určitě někdo čalounil. Origo kožený volant byl hladký a měl jen dva švy Citovat
Jarmilson Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Krasavec, ale ty přední skla se mi zdají docela dost zatmavený, podobný odstín jsem měl na starým kombíku a byl to docela problem. Od tý doby co maj naši pomáhači nový měřáky, tak po tom celkem dost jdou. Máš to homologovaný a požadovanou propustnost ? Citovat
Lucasao Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Už asi rok folie na předních oknech nemám Na novějších fotkách to jde vidět Když si policajti koupili ty měřáky a začli to důkladně kontrolovat i na STK tak jsem to radši sundal. Vypadá to sice divně, když je zatmavená jen půlka auta ale nedá se nic dělat. Nechtěl jsem zbytečně riskovat. Atest s propustností 73% to sice mělo, ale ve skutečnosti byla ta propustnost snad 30% Citovat
Andreww Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Z toho důvodu jsem nedával fólie vůbec. U mě buď celé, nebo nic Citovat
Lucasao Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Já už ho koupil i s foliema, jinak bych se na to taky vyprdnul. Ovšem sundat pak to lepidlo z oken bylo o nervy, z toho důvodu ty zadní folie určitě sundávat nebudu Citovat
Andreww Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 Přesně vím, o čem mluvíš Na 3dv. jsem taky sundal jen přední. Ale tam to vypadá trochu líp, než u 5dv. Citovat
Lucasao Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 Vím, že to nevypadá nejlíp, ale už sem si na to nějak zvyknul za ten rok A snad pokáždé co mě stoupnou policajti (mě staví zásadně v noci ) tak chcou po mě otevřít i zadní dveře aby viděli jestli tam někoho vezu, protože dovnitř nejde vidět ani když si tam svítí baterkou Citovat
Lucasao Odesláno 27. říjen 2013 Autor Odesláno 27. říjen 2013 Po dlouhé době oživím své vlákno . V tomto roce jsem si zařizoval vlastní bydlení s přitelkyní, tak bohužel nebyl skoro čas na auto ani na Peugeot-club . Na autě se neodehrály tudíž žádné velké změny ani investice. 306ka prošla jen pravidelným a nezbytným servisem (nový olej, filtry, svařený výfuk, atd.). Snad jedinou novinkou je hlavice řadicí páky z 307ky a postraní nálepky s nápisem Saint Tropez . Milé překvapení bylo když jsem počítal spotřebu po dovolené ve Vysokých Tatrách. Najeto bylo něco přes 700km a spotřeba byla 5,5l . Normálně mám průměr 6,5l Citovat
radim.1008 Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 My se chystáme teď přes zimu, tak uvidíme, jak na tom bude čas na auto. Cože??? To jezdíš klobouka? Teď naposled jsem počítal spotřebu po 680km a vyšlo mě 7,05l A to jsem jel Lipůvka - Brno - Žamberk - Brno - Žamberk - Praha po D11. Citovat
Lucasao Odesláno 28. říjen 2013 Autor Odesláno 28. říjen 2013 Klobouka nejezdím , ale že bych jezdil brzda plyn to taky ne. Už dva roky co mám 306ku tak mám pořád průměr cca těch 6,5l a to jezdím tak 70% město, 30% mimo město a po dálnici jednou za čas. Citovat
Lucasao Odesláno 19. listopad 2013 Autor Odesláno 19. listopad 2013 Tak dneska se teda dařilo... Odešla žárovka, zjištěna prasklá manžeta na poloose, nejspíš zase někde děravý výfuk a co mě nejvíc nas.... je to, že nějaké hovado mi zlomilo zadní stěrač, když mi ho chtěl nejspíš ukrást A když mi pak v AK řekli, že nový stojí 2litry tak to mě dorazilo úplně nejvíc. Takže pokud by se někomu doma válel nějaký starší zadní stěrač tak bysme se mohli domluvit viz. inzerce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.