Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takýto podobný volant mám aj ja, len tá vrchná a spodná časť, ktorú máš hľadkú je taká tiež \"kožová\" :)

Dúfam, že ti to nebude vadiť vo vlákne, ale do ktorých modelov sa dávali tieto volanty ?

Všetky 306 čo sledujem na bazároch, ale aj S16tky majú iný, buď nemajú strieborného leva, alebo sú celé \"hladké\".

Máloktorá má strieborného leva a príde mi to úplne náhodné.

IMAG1747-Hagrid.jpg

Taký andreww to bude vedieť?

Odesláno

Můj volant byl taky původně celý hladký (kožený). :) Nejsem si jistý, ale myslím si, že airbagy bez stříbrného lva nejsou originál a je to druhovýroba. Možna se, ale pletu....

Odesláno

Já jsem měl původně čtyřramenný se stříbrným lvem. V třídveřáku jsem měl tříramenný s černým lvem a určitě nebyl z druhovýroby ;) To asi nikdo neví, jak to bylo :D

Co se bagu týká, tak jsem při odpojování bagu nikdy neodpojoval baterku. Buď špatný kontakt v konektoru bagu, nebo kroužek v tahu. Pokud se připojí bag, vždycky blikat přestane a je to jen v přechodných chybách ;)

Odesláno

airbag bez stříbrného lva by měl být snad jen u starších modelů 306 (97-98)..

Ivko, ty máš jeden z posledních kousků rv. 2000 (ne?), takže tam je volant trochu jiný než mám třeba já a většina GTi-6tek od 97 do 00..

Lucasao: jaký máš teď po přešití průměr v řezu věnce?

Odesláno
airbag bez stříbrného lva by měl být snad jen u starších modelů 306 (97-98)..

Ivko, ty máš jeden z posledních kousků rv. 2000 (ne?), takže tam je volant trochu jiný než mám třeba já a většina GTi-6tek od 97 do 00..

jj, marec 2000, ríkám, nevím vúbec jak to mám byt, ale ten volant vypadá moc dobre, moc zachovalý, vypadá jak nový a myslím že ked sem si pozeral fotky z Kontroly Originality, tak tam byl iný, hladká koža tuším nebo tak neco, takže ja mám volan 100% iný než od výroby a nevidel sem taký ešte v žádnej 306, okrem teho, co sem dal Lucasao, aj ked je trošičku iný :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Krasavec, ale ty přední skla se mi zdají docela dost zatmavený, podobný odstín jsem měl na starým kombíku a byl to docela problem. Od tý doby co maj naši pomáhači nový měřáky, tak po tom celkem dost jdou. Máš to homologovaný a požadovanou propustnost ?

Odesláno

Už asi rok folie na předních oknech nemám ;) Na novějších fotkách to jde vidět :) Když si policajti koupili ty měřáky a začli to důkladně kontrolovat i na STK tak jsem to radši sundal. Vypadá to sice divně, když je zatmavená jen půlka auta ale nedá se nic dělat. Nechtěl jsem zbytečně riskovat. Atest s propustností 73% to sice mělo, ale ve skutečnosti byla ta propustnost snad 30% :roll

Odesláno

Já už ho koupil i s foliema, jinak bych se na to taky vyprdnul. Ovšem sundat pak to lepidlo z oken bylo o nervy, z toho důvodu ty zadní folie určitě sundávat nebudu :D

Odesláno

Vím, že to nevypadá nejlíp, ale už sem si na to nějak zvyknul za ten rok :D A snad pokáždé co mě stoupnou policajti (mě staví zásadně v noci :D ) tak chcou po mě otevřít i zadní dveře aby viděli jestli tam někoho vezu, protože dovnitř nejde vidět ani když si tam svítí baterkou :D

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Po dlouhé době oživím své vlákno :).

V tomto roce jsem si zařizoval vlastní bydlení s přitelkyní, tak bohužel nebyl skoro čas na auto ani na Peugeot-club :(. Na autě se neodehrály tudíž žádné velké změny ani investice. 306ka prošla jen pravidelným a nezbytným servisem (nový olej, filtry, svařený výfuk, atd.). :) Snad jedinou novinkou je hlavice řadicí páky z 307ky a postraní nálepky s nápisem Saint Tropez :aut.

Milé překvapení bylo když jsem počítal spotřebu po dovolené ve Vysokých Tatrách. Najeto bylo něco přes 700km a spotřeba byla 5,5l :cool: . Normálně mám průměr 6,5l :)

Odesláno

My se chystáme teď přes zimu, tak uvidíme, jak na tom bude čas na auto. Cože??? To jezdíš klobouka? Teď naposled jsem počítal spotřebu po 680km a vyšlo mě 7,05l A to jsem jel Lipůvka - Brno - Žamberk - Brno - Žamberk - Praha po D11.

Odesláno

Klobouka nejezdím :D , ale že bych jezdil brzda plyn to taky ne. Už dva roky co mám 306ku tak mám pořád průměr cca těch 6,5l :) a to jezdím tak 70% město, 30% mimo město a po dálnici jednou za čas.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak dneska se teda dařilo...

Odešla žárovka, zjištěna prasklá manžeta na poloose, nejspíš zase někde děravý výfuk a co mě nejvíc nas.... je to, že nějaké hovado mi zlomilo zadní stěrač, když mi ho chtěl nejspíš ukrást :grr A když mi pak v AK řekli, že nový stojí 2litry tak to mě dorazilo úplně nejvíc. :roll Takže pokud by se někomu doma válel nějaký starší zadní stěrač tak bysme se mohli domluvit viz. inzerce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...