Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

až z Anglie:myslim na kolik tě vyšla i s poštovným.:o

Nebylo lepší si to nechat udělat někde v reklamce u nás:myslim

Kde v Polsku máš namysli

PS.ty sedačky ti vyměním:aut

Odesláno

Ten potisk na brzdové světlo vyšel i s poštovným cca na 160Kč, takže to není zase taková hrůza i když poštovné bylo zhruba stejně drahé jako samotná samolepka. Ale nějak v neděli jsem si to objednal a v pátek jsem to už měl ve schránce, přitom mi napsali, že doba doručení je 8-10 pracovních dní. (viz. zde http://www.ebay.co.uk/itm/peugeot-306-brake-light-cover-pug-black-/110486813136?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19b986f9d0#shId )

A přední světla jsem kupoval v Bielsko-Biale v Auto-Sosulski ( http://allegro.pl/peugeot-306-p-306-reflektory-lampy-tuning-hit-blue-i2116305748.html ) na allegru mají sice cenu 519 zlotych, ale v přímo v obchodě je mají za 474 zlotych. Já to nakonec usmlouval na 425 zlotych a dokonce jsem to mohl zaplatit i v korunách, takže perfektní :) A navíc jsem k tomu dostal i origo komplet kabeláž a relátka pro přepojení z H4 na H7 :) Ze začátku jsem váhal, ale taková nabídka se nedala odmítnout :D

P.S. sedačky nedám :D i když jak bylo teď nedávno -20 stupňů tak to byl docela zážitek si do těch sedaček ráno sednout :D bysme leda museli vyměnit celé auta, protože mým snem byla 1.8 ve stejné barvě jakou máš ty, a takovou jsem bohužel nesehnal :aut:D

Odesláno

Lucasao : Jak je to přibližně daleko z Ostravy do té Bielsko-Biale ten jejich kamený obchod je nějaký větší nebo něco menšího.

Těch - 20 by mi nevadilo :D mám ho jen na občasné letní víkendové vyjížďky.Takže klidně sedačky vyměním,abys nemněl v mrazech ty problémy :D:D:D:D

Odesláno

je fakt nádherná,to se nedá srovnat s tím co se tahá z Německa a Rakouska do bazarů....hodně jsem jich opravoval karosářsky.Nemáš problémy s korozí u rožků předního okna nebo otukaných lemů od kamínku?

Fakt nádhernej kousek a já ho měl pod rypákem....co si za ni dal?jestli to není tajný

• O 2 týdny později...
Odesláno

hele nevím jestli to jsou bláta či nikoli, ale měl jsem je na předchozím autě a vymlel jsem hodně velkou díru a liťák se ani nehnul... ale to je otázka mno...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...