Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Drážkový řemen - výměna?

Recommended Posts

Odesláno

KOntroloval jsem drážkový řemen a našel jsem naněm takovou příčnou trhlinku. Jinak je řemen v pořádku, protáhnutí podle napínáku žádné nemá.

Myslíte že je nutné ho měnit?

post-14066-14109621927253_thumb.jpg

Odesláno

No jo , tak sem se zeptal :mad:. Teď tam mám DAYCO 6PK1744LE. Mám koupit stejný, nebo jiinou značku? Budu muset nastavovoat excetr?

Díky

Odesláno

Zrejme myslíš napínaciu kladku.

Remeň sa používaním mierne natiahne a nový bude trochu kratší ako ten čo tam máš takže nastavenie napnutia bude nutné.

P.S. Na tej fotke nieje dobre vidieť kde je prasklina. Z vnútornej strany, na drážkach, to nevadí. Nosná časť remeňa je výplet pri vonkajšpm obvode. Vonkašia gumová vrstva má tento výplet chrániť pred poškodením.

[upravil dne 23/1/12 08:44 od pastorek]

Odesláno

Je to na vnějšku, tak rovná část. Kladka tam je jedna napínací (ta co jde odklopit) a jedna excentrická napínací co je na pevno.

post-14066-14109621927523_thumb.jpg

Odesláno

Bacha na to, tou dolnou sa steluje napatie remena (tou co je na fotke), horna ma potom automaticku funkciu... remen je spravne napnuty vtedy ked ide volne vlozit kolik do jej stredneho otvoru (tej hornej) :papa

Odesláno

Tak dnes koupeno v Kelly po slevě 414,- Drážkový řemen DAYCO Objednací kód: DY 6PK1744 , made in Italy

Starý má na sobě DAYCO 6 PK 1744 LE made by E.E.C.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...