Pauli__ Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Zdravím, potřeboval bych poradit, jsou všechny volanty ze 106tek stejné? jedná se mi o to že potřebuju sehnat volant na výrobu náboje pro sportovní, potřebuju jen ten tisícihran a nevím jestli jsou i u starších modelů stejné, já mám rv 98, máte s tím někdo zkušenosti? Citovat
olda Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Ten tisícihran bude stejnej,dokonce i z jiných typů,tam bývá problám z tím plastem na vypínání blinkrů,že bude trošku jiný tvar,jinak O.K.Jen tak pro zajímavost,volant z R 19 jsem měl na AVII,pecka,ale bez serva jsem ho neutáhl,tak musel ven:o Citovat
marko306 Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Aj z 306 pasuje volant aj s bagom na 106. Citovat
Pauli__ Odesláno 24. leden 2012 Autor Odesláno 24. leden 2012 díkes, už jsem sehnal volant přesně na můj model za 200 tak doufam že to pásne, budu vyrábět ten náboj na sportovní volant tak kdyby někdo chtěl tak sem pak hodím výkres Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.