Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No nevim no... vzadu na kufru stitek XR, lemy xsi navic pouze ze 3/4, zadni naraznik sice v barve, kazdopadne z obyc verze.... chudak.. a myslel jsem si, ze rallye se delalo pouze v bile ci cervene barve. :myslim

Fotky interieru a motoru nemas? Navic mi prijde, ze nemas dvere \"plechovy\" ale mas je cele v tapeciru. A rallye kvuli hmotnosti tapecir nemela

[upravil dne 28/1/12 18:16 od Jimmy106]

Odesláno

rallye,se dělalo i v černéé :super

no je to pěkná slátanina,zadní nárazník xs,přední nárazník social verze,sem tam lem xsi,červený pasy určitě nemá...takže bych to typl na xsi a to ještě toho tam půlka chybíí...ale motor napoví :D

Odesláno

no nevím teda....50 na jedničku, 90 na dvojku a na 3ku si to dá 120.. toči to skoro 7.5 tisíce.

Nevím jestli tohle umí XSI.

Vypadá to ale,že to bude asi lepší zanechat už někomu a nebo uplně. :/

Odesláno

Ja dam na jednicku cfa 45, na dvojku cca 85.. na vic jsem uz nemel srdce to zkouset. Vse podle tachometru, podle gps jsem to nemeril. Coz me prekvapuje, ze tam je tak maly rozdil a maximalku jsi zkousel? Ja jsem dal cca 175 z mirneho kopecka, vic uz jsem se bal, jednak uz to desne rvalo a navic jsem ani nemel vyvazene kola, takze to desne hazelo :D

Odesláno
no nevím teda....50 na jedničku, 90 na dvojku a na 3ku si to dá 120.. toči to skoro 7.5 tisíce.

Nevím jestli tohle umí XSI.

Vypadá to ale,že to bude asi lepší zanechat už někomu a nebo uplně. :/

xsi tuto umí, ale proč ho proboha točíš 7.5 tisíce? Když to má maximum tušim lehce za 6 tisícema

Odesláno

Jsem nerad poslem špatných zpráv, ale rallye to nebude. Já mám v techničáku taky \"airback\" a moje auto přitom do přírody žádnej ryzí vzdoušek nevrací :)

Točit 7.5k rpm u 8V je asi stejná hovadina jako zvát štětku na rande. 16V má max. výkon v 6600 rpm a točit nad 7k je taktéž k ničemu.

Odesláno

Taky jsem se těšil na fotky nějaký pěkný S1 rally a pak když jsem si to prohlídl, tak mi bylo jasný že to rally není, všechny postřehy už tu byly napsány, jedinný co máš z rally, tak je asi ten techničák, ale auto bohužel ne

Odesláno

Ja osobne bych to co nejdriv prodal.. a zbavoval bych se toho pod nazvem rallye. Nejakej blbec co se v tom nevyzna, na to casem naleti. ;) Do tohohle auta nema absolutne zadny smysl cpat na upravy a opravy 50tisic jak jsi mel v planu. Pri prodeji by ti takovou investici nikdy nikdo neocenil a nezaplatil.

Odesláno

Zbavovat se pod názvem rallye a doufat že se nějakej blbec nachytá? To snad ne. Takovýho prodejce bych já vzal a vláčel přivázanýho za kule strništěm. A pak bych je ještě tim \"rallye\" přejel.

Z mýho pohledu jsou tyto možnosti:

a) spokojit se s tim co je a v rámci možností to dát do relativně použitelnýho stavu

b) prodat tak jak je a za utrženej peníz + úspory koupit original_rallye/s16/gti

c) prodat na díly a za utrženej peníz + úspory koupit original_rallye/s16/gti

Odesláno

No co, kdyz se nachytal on, tak nebude jedinej a nachyta se i nekdo jinej :D chapu ze to je desna svinarna a neni to fer... bohuzel v teto zemi se fer nechova snad nikdo. Ale mozna by bylo jeste lepsi dat tam ten lem z xsi a opravit to aspon trochu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...