306-Kubik-S16 Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Ahoj co by mohlo byt za problem kdyz mi prestal jit proud do ventilatoru topeni ventilator kdyz zapojim na primo tak se normalne toci ale v konektoru co jde do ventilatoru neni proste zadnej proud a pojistky jsou vsechny v poradku nemohli by ste mi poradit co stim nebo nejake schema jedna se o P306 TD Vin:VF37AD8A230805220 DIKY:-) Citovat
Maverick Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Řešil jsem teď nedávno stejnej problém na Saxu. U mě byla vadná spínací skříňka. Pokud máš možnost, zkus ji vyměnit, nebo aspoň proměřit. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 spinaci skrinka jo ta stim ma neco spolecneho ? a nenaslo by se schema pojistek P306 1.9 TD manul klima Citovat
Maverick Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 No asi se budeš divit, ale spínací skříňka spíná napětí v autě. Stačí, aby nefungoval jeden z kontaktů a dějí se divy. U Saxa je na tu větev ještě napojené elektrické servo a tušim ještě výhřev zadního okna. PS: Abych si tu nehonil triko, já na to nepřišel:D Přivedl mě na to kamarád, že prej je to celkem profláknutá závada. Ale já to slyšel prvně. [upravil dne 21/1/12 15:29 od Mef] Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 aha no sakra:( a jeste lepsi je ze i kdyz bych zapojil ventilator nejak treba pres zapalova tak sice fouka jak zbesilej na max ale vydechama ani na okno nefouka nic fuber nereaguje zmena foukani na okno na nohy na sebe nic Citovat
vavoj Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 jestli nereaguje na směry foukání běží opačně (prohodit dráty). Koukni se do pojistkovky je tam relátko (myslim zelený) a potom by měla být svorkovnice někde pod volantem asi s 2-4 drátama. Mě se stalo totéž.relátko se mi totálně seškvařilo a ta svorka rozpekla pod volantem ... přechodovej odpor Jestli máš jemnou regulaci otáček (ne 1,2,3,4) tak u toho mi po připojení drátů natvrdo na větrák, chytlo opačnej chod (po prohození drátů, na druhej nešlo). Vykuchal jsem zalitou elektroniku nandal dráty přes ty odpory na odstupnování rychlostí a pak se točil normálně. Měl jsem pocit že to plynulý zesilovaní nějak měří odpor co ty si nastavíš na palubce, ale nezkoumal jsem to nijak hloubš. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 tak kabeli prehozeny a uz fouka ale bezi pomaleji nez kdyz bezel opacne tak byl v konektoru jeste jeden slabej kablik tak jsem zkusil na nej privest 12V a bezi na max az bude cas musim se na to podivat zatim jsem to hodil pres pojistku a mam to na dva vypinace jeden kdyz zapnu tak zacne foukat min ale fouka a druhej kdyz zapnu tak bezi na max kdyz bude treba zapocene okno tak se to bude hodit _:-) Citovat
Maverick Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Furt si myslim že je to ta spínačka;) Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 ¨budu se na to muet podivat a promerit ale v tomhle pocasi se to neda delat venku bez garaze kdyz chumeli jsem rad ze sjem to aspon takhle zprovoznil zapalovac v aute nepouzivam tak jsem vzal 12V z neho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.