Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

po shlednuti fotek ostatnich 206, sem se zarazil nad \"panelem\" nastaveni vysky svetel,airbagu atd..

zatim co ja tam mam nejakou nesmyslnou diru (vzivote tam clovek nic neda, protoze to vypadne) , tak ostatni tam maji regulaci podsvetleni a jeste neco (co ? ) ..

predpokladam ze to bude nejaky mechanicky potenciometr ? je slozite ho pridelat do auta ktere to v zakladu nema ?

docela me to zarazilo, protoze i ve 106tce co sem se vozil todle bylo.. :(

a jeste jeden dotaz.. kdyz to nemam, sviti mi to na maximum, nebo nejaka stredni poloha.. ?

pridavam foto sveho interieru.. jde mi o panel pod levym vydechem topeni :P

98384364.jpg

a nejaka foto z netu

tn4826fd62c53bd.gif

[upravil dne 20/1/12 22:11 od v.mira]

Odesláno

tym sa nastavuje svetlo v interiery? nie je to na palubovku?ak sa nemylim tak potenciometer nastavenia intenzity osvetlenia palub.dosky je lavy kolik v palubovke. Stlacaj to a bude sa intenzita svetla zvacsovat a postupne uberat.ked prestanes ostane to tak.

P.s.vycisti si koberceky ...:blicismajlik

p.s.2 zajtra,alebo ked budem mat cas dam foto,ja som tam praskol teplomer,lebo som ho nemal.:papa

[upravil dne 20/1/12 23:33 od bezdo]

Odesláno

je mi jasne k cemu tam je.. jenze ja ho tam nemam.. napadlo me sehnat ho a zapojit.. :)

(gumovy koberecky mi slouzej prave k tomu, abych si nezasvinil ty textilni.. mimochodem dneska sem jim udelal lazen ve sprse ;):D )

Odesláno

a co chces nastavovat,interier,alebo palubak. Nestretol som sa s tym,ze sa da nastavit intenzita svetla v aute. Intenzitu palubaku ti ide nastavit?

Odesláno
z toho usudzujem,ze kolik v palubnej ma tu istu funkciu ako potenc.dole pod volantom.(co je asi starsie prevedenie?:myslim)

a takze??? Voco go???

S tim kolikem to májí verze s MUX :) tedy 02/03 vejš :)

Ty starší mají pouze některé tento potenciometr :)

Odesláno

sorry, ale naozaj nerozumiem. Ak mas osvetlenie regulovane kolikom v pal.doske,naco spekulujes nad rovnakou vecou pod volantom? Ak nevies co s dierou,tak ...:aut

Odesláno
jasne, mel sem na mysli budiky.. :)

jsou tam vyvedene nejake dratky ? nebo s cim je to vlastne propojene ?

Drátky nikde nevidím :) ale nechá se přestřihnout přivodní a regulovat to přímo na něm :) když tam budeš nechávat původní žárovky,tak ti jen potak staci nejspis nebude :) bude dost velkej vykon na ten potak a shori :) to by se muselo regulovat potakem a tranzistorem :)

Odesláno

ChouLu .. aha.. no ja mam rok 00.. takze by to pro me bylo dost kompikaci.. radsi se vtom nebudu stourat.. myslel sem ze to bude jednodussi .. :)

Tommy002 .. esp taky nemam no.. xD

Odesláno

žiadne strihanie drotov. Čidlo s káblom je prestrcene cez ten gumený zväzok ktorý ide do dverý. Nie do neho,ale okolo. Tam som to izolackov pripevnil o kabel smerovky. A merá...:super.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...