Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tony: to je v pořádku,ja u svého VIN taky ;):papa  ja  píšu a bavím se o VIN co sem dala zanulinek a není to první případ,že má dvě volby - třeba mccolor má taky dvě(co si pamatuji když chtěl info o brzdách)

Odesláno (upraveno)

To asi u dieselů je možnost tam nacpat co výjde lépe , kdo ví, já má v SB napsáno EMISNÍ PŘEDPIS (MOTOR) EMISNÍ PŘEDPIS S DAŇOVÝM ZVÝHODNĚNÍM EURO 4 (MOTOR) a v TP mám EURO 3. U benzínu jsem zatím viděl jenom ty s pérkem.

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odesláno

Tak jsem v SB projel třistasedmy švagrový a kámoše z práce...oboje  1.6 hdi 2005 předfacelift....a oboje ukazuje Lucas i Bosch...stejně jako Zanulinek což je taky předfacelift.

Pak jsem prošel facelifty 307 moje a další a ty už nabízejí pouze Lucas..... :myslim :myslim

Odesláno

celda:  :super  aspoň něco víme . . . i když to nebude na 100%

taková ženská,která má plecháče(nejsou pořádně vidět brzdy)bude těžko sundávat kolo a třmeny z kotouče aby viděla jaké má destičky

škoda,že to nejde poznat přímo ze SB(třeba jde jenom to neumím)

Odesláno

Gabriel píše:

Tony: to je v pořádku,ja u svého VIN taky  ;)  :papa  ja  píšu a bavím se o VIN co sem dala zanulinek a není to první případ,že má dvě volby - třeba mccolor má taky dvě(co si pamatuji když chtěl info o brzdách)

Ano,máš pravdu,mám stejnou motorizaci a desky s perkama :papa  :papa 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Může někdo poradit jaké přední destičky a kotouče podle VIN? VF33H9HZC83648938

Odesláno

Díky moc. A mohl bys prosím tě ještě to samé na zadní nápravu? Vezmu to asi při jednom ať to mám z krku. VF33H9HZC83648938

Odesláno (upraveno)

U tebe je zrovna možnost obou typů zadních brzd......podle VIN tipuji že jsi majitelem toho mezitypu kolem roku 2005 (předfacelift,facelift)

kam se montovali oba typy zadních brzd......

Je třeba se fyzicky kouknout jestli máš Bosch nebo TRW Lucas...........Jaký je který typ je popsáno zde ve vlákně pokud bys nevěděl...:-)

OEM kódy pro oba:

Kotouče jsou stejný pro oba typy a jsou s ložiskem : OEM 424934

Destičky TRW Lucas OEM 425467

Destičky Bosch   OEM 425398

Upraveno uživatelem celda1970
  • O 2 měsíce později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, přeji hezký den všem. Mám takový dotaz mohl by jste mi někdo říct podle VIN jaké mám zadní kotouče jestli s ložiskem nebo bez VF33H9HZC84052280 Peugeot 307 1.6 hdi 80KW

Upraveno uživatelem zipan
Odesláno (upraveno)

424934.....s ložiskem.....pokud budeš měnit i destičky musíš kouknout jestli tam máš TRW Lucas nebo Bosch.....u tebe SB ukazuje možnost obojího.

Destičky TRW Lucas....4254 67

Bosch.........4253 98

Upraveno uživatelem celda1970
  • O 3 týdny později...
Návštěvník
Odesláno

Má někdo zkušenosti s brzdovými kotouči SNR na zadní nápravu? Cena 1404,- Kč za kus je docela dobrá a byly mi doporučeny prodejcem. Chtěl bych někoho poprosit o názor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...