Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, jelikož mě čeká také první výměna brzd. desek +asi i kotouče, prosím o info na co se mám připravit, asi budu sám kupovat a AK. Win VF33CNFUL84351942, děkuji.

Odesláno

moc děkuji, juknul jsem na Autokelly, nevím jak hledat adekvátní náhradu, díky za radu. kdo hledá najde, po rozkliku už vidím ostatní kody OEM,

[upravil dne 5/4/13 19:46 od Honza54]

[upravil dne 5/4/13 19:48 od Honza54]

Odesláno

Taky mě ty brzdy asi už brzy čekají - nejspíš komplet desky i koutouče :( Přemýšlím, zda \"standard\" a který, nebo z těch nižších řad něco od Bremba. Nějaká rada od zkušených? Chci to dát taky chipnout, pokud by to z hlediska brzd nějak významěji hrálo roli...

[Edited on 5/4/13 22:01 by Veverka]

Odesláno

daval som brembo kotuce a dosky TRW, oproti povodnym to brzdi o dost lepsie ale tie stare z vnutornej strany brzdila asi 1/3...pri prvom rannom brzdeni piskaju inak spokojnost

Odesláno

závit neviem ale orech goly tuším 36,maticu si odjistil ?je tam trochu zajistená do takého zárezu v náboji alebo čo to je

aj ja som si myslel aký som silák,že to povolím len golou...:roll pomohla až metrová trubka-aby bola väčšia páka ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...