Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jezdím bez jakékoliv jednotky,navíc je autí staršího data,vyrobeno v říjnu 96,takže kat už asi bude dost špatný.Jinak emise s etanolem by měli být lepší než jen na benál nebo se pletu?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Hm, zajímavé na STK jsem na emise prošel bez problémů a to jsem měl poměr cca 1:1. Nicméně auto jsem prodal a budu kupovat stejný, ale novější a do toho bych chtěl tu jednotku na E85 namontovat. Když se to vyplatí. To záleží jak kdo jezdí a pokud hodně tak se to i dřív zaplatí.;)

Odesláno

No... Jaro je tu, zas zacnu nejaky E85 davat .. Ale popravde - skoro to nema smysl, ted cepuju N95 za 35Kc

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak se musím ,sice pozdě ale přece jen,podělit o svůj postřeh z emisí.Napoprvé až napotřetí jsem neprošel,až 4.měření bylo v normě!!Technik,jindy nevrlý a nevlídný )asi měl extra dobrou náladu) mi sdělil že asi kat je v ..... a lambda by asi taky chtěla vyměnit,nicméně řekl,že s \"Ečkem\" v nádrži bych na emise neměl jít,ale že by na měření nemělo mít vliv!!

Horší bylo s technickou-to jsem musel opakovat do 30 dnů-přední kotouče vyrezlé tak museli jít nové,málo brzdím!

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...