dýzl Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Jezdím bez jakékoliv jednotky,navíc je autí staršího data,vyrobeno v říjnu 96,takže kat už asi bude dost špatný.Jinak emise s etanolem by měli být lepší než jen na benál nebo se pletu? Citovat
Tonybb Odesláno 21. březen 2014 Odesláno 21. březen 2014 Hm, zajímavé na STK jsem na emise prošel bez problémů a to jsem měl poměr cca 1:1. Nicméně auto jsem prodal a budu kupovat stejný, ale novější a do toho bych chtěl tu jednotku na E85 namontovat. Když se to vyplatí. To záleží jak kdo jezdí a pokud hodně tak se to i dřív zaplatí. Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. březen 2014 Odesláno 21. březen 2014 No... Jaro je tu, zas zacnu nejaky E85 davat .. Ale popravde - skoro to nema smysl, ted cepuju N95 za 35Kc Citovat
dýzl Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Tak se musím ,sice pozdě ale přece jen,podělit o svůj postřeh z emisí.Napoprvé až napotřetí jsem neprošel,až 4.měření bylo v normě!!Technik,jindy nevrlý a nevlídný )asi měl extra dobrou náladu) mi sdělil že asi kat je v ..... a lambda by asi taky chtěla vyměnit,nicméně řekl,že s \"Ečkem\" v nádrži bych na emise neměl jít,ale že by na měření nemělo mít vliv!! Horší bylo s technickou-to jsem musel opakovat do 30 dnů-přední kotouče vyrezlé tak museli jít nové,málo brzdím! Citovat
distrupter Odesláno 10. září 2015 Odesláno 10. září 2015 mel jsem 309 1.4 tankoval jsem v podstate cisty e85 a dobry... jen to blbe startovalo a prvnich par sekund zdechalo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.