Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chlapi, otázka: riešil už niekto praskanie prednej nápravy pri pohybe volantu?

Čapy, stabilizačky, uloženia tlmičov sú v poriadku... Na 99% ide o vôľu v riadení, ale rád by som vedel, či to už niekto riešil a ako pochodil. Tak nejak som sa neuspokojil s odpoveďou \"to tak má byť\", keďže po 80 000 km je to dosť zvláštna závada a hlavne si ani nechcem predstaviť, ako sa bude táto vôľa zväčšovať spolu s pribúdajúcimi kilometrami... O bezpečnosti ani nehovorím!

:myslim

Odesláno

no ja som si vsimol nejake divne praskanie v poslednej dobe tiez, hlavne ked mam vytocene kola a ked parkujem. Inac to pocas jazdy pocut nie je. Pricinu som zatial nehladal, pretoze sa to objavuje skor nahodne. Aj ked som ti teraz uvedomil, ze to je skor klepot a nie praskanie :myslim

A inac mam cca 77k km, cize to moze sediet :)

Odesláno

no, počuť to len pri parkovaní, resp. točení volantom na mieste, prípadne pri prejazde nejakej nerovnosti (upozorňujem, že viem rozlíšiť stabilizačky alebo čapy od tohto). Keď tak nad tým rozmýšľam, usudzujem, že \"praskanie\" veru nie je dobrý popis. Možno \"búchanie\" alebo malé \"klepanie\" by to lepšie vystihlo. Volant ako keby mal malú vôľu, aj na malý pohyb volantom kolesá reagujú, no je počuť ten zvuk a hlavne je cítiť vo volante istá \"gumovitosť\".

• O 6 let později...
Odesláno

chalani je to problém so servom/posilovacom a hrebenovym riadenim bol som  stym uz dva krát v servise treba menit servo - riesene v predĺženej zaruke problem je ze nahradne diely nemaju na novy diel uz cakam vyse  30 dni nemaju to ani vo Francúzsku a diel je objednávany od dodavatela pre peugeot vraj to nema vplyv na bezpecnost ani jazdne vlastnosti človek co ma taxi s tym najazdil 6000 km kym diel prisiel - počuť to len pri zatazenom aute na dvihaku nie a u mna to robi len pri max  vytocenom volante do prava a ked auto stoji pri jazde to nepocut - treba ist do servisu a nedat sa odbiť medzi inym menena zadna napravmica koli zlym silentblokom -  vrzgal ako stary kočiar , treaz nefunkčný start stop system, zadny stierac vrzga jak hovado, v tretom brzdovom svetle 3 ledky nesvietia, kazdych cca 200 km chyba tlaku v pneu, vypadava zvuk na pravy predny reprak,  hold uz to neni to co to byvalo vsetky nove auta su vyrábané na kvantitu a nie kvalitu ako pred rokom 2000 moja 308sw rok vyroby 2015 50 000 km

druha 308 co mame zatial technicky ok iba male chyby tiez zadny stierac vrzga jak hovado rv 2016 nalietanych 45 000

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...