Fredino Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 chlapi nejde mi o nejake jazdne vlastnosti ale chcem to znizit na fotkach je vidno ze to mam vysoko a chcel som to nizsie poradite mi? dikes [Edited on 18/1/12 19:00 by Fredino] Citovat
v.mira Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 myslim ze se to tu uz hooodnekrat resilo.. na predek nizsi pruziny, 3-3,5cm na origo tlumice .. pak uz by jim to nedelalo dobre.. zadek presazenim torzni tyce v ulozeni.. .. taky mam predek nechutne vysoko.. [upravil dne 18/1/12 18:12 od v.mira] Citovat
Fredino Odesláno 18. leden 2012 Autor Odesláno 18. leden 2012 aha takze na predok pruziny a ze zadku som debil.... Citovat
v.mira Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 vzadu neni klasicka naprava, ale torzni tyc ... hledej , je tady na todle tema fakt kotel odpovedi Citovat
Tom_206 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 ideální by bylo, kdybys dlábnul na pružiny a koupil stavitelnej podvozek - pružiny nejsou ideální dlouhodobý řešení - dle mě. TA Technix se dá koupit za cca 5500 Kč. Můžeš si ho kdykoliv zvýšit, snížit dle potřeby - předek se snižuje speciálním klíčem, vzadu jsou torzní tyče - snížení/zvýšení se řeší přesazováním torzní tyče - dá se to přesadit i celkem přesně, aby nebyl zadek oproti předku nakoplej O tý zadní nápravě se toho tady psalo víc než hodně, stačí pohledat Myslím, že dost dobře by ti se snižováním zadní nápravy poradil Woody Citovat
Fredino Odesláno 18. leden 2012 Autor Odesláno 18. leden 2012 rozmyslal som nadtymto ale znacka sa mi nejako nepaci http://www.a-ts.sk/shop/detail2-36047-podvozok-tlmice,-pruziny,-podvozkove-kity-blueline-sportove-nastavitelne-podvozky-peugeot-sportove-nastavitelny-podvozok-peugeot-206.html Citovat
Tom_206 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Tam ani není psaná značka, raději bych ho nekupoval. Jinak kup fakt radši něco prověřenějšího. JOM nebude nejlepší, otázka co vydrží , TA technix je asi nejlepší poměr cena/kvalita....a potom jsou ty dražší kousky - KW apod. Otázkou je, co od toho čekáš a co je tvojí prioritou. Citovat
Fredino Odesláno 18. leden 2012 Autor Odesláno 18. leden 2012 viac menej mi ide o vzhlad a neco malo o komfort aby to sedelo vis jak to penez je malo,a za dalsie kde v servise sa mi pohraju stou Torznou tycou [Edited on 18/1/12 23:00 by Fredino] Citovat
Tom_206 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Tak to jdi určitě do TA Technix pokud jde o stavitelnej. Už o něm taky dlouho uvažuju, ale furt se sypou peníze do jinejch dílů Můžeš zkusit klidně i JOM, ať už stavitelnej nebo pevnej - názory jsou všelijaký. Za mě je jasná volba TA i za tu cenu, že by jsi měl pošetřit, furt se to vyplatí, než za málo peněz ale horší kvalita. Zkus pohledat po fóru, kdo měl na 206 podvozek od JOMu, jestli ti jde o cenu Myslím že Kamik-N ho měl, ale nechci kecat Citovat
Fredino Odesláno 18. leden 2012 Autor Odesláno 18. leden 2012 nene idem do Ta Technix citam same chvale na ten podvozok ale furt ma serie to kdo mi spravi ten zadek kedze urcite vim ze ten servis kde chodim sa na to vysere http://www.tuningtoys.sk/tuningtoys/eshop/4-1-Podvozok/210-4-Peugeot/5/819-Nastavitelny-podvozok-Peugeot-206-Kombi/description#anch1 Citovat
Bronak Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 s tímto podvozkem to budeš mít tvrdé jako kráva, vzhledem k té pružince odpružení nebude skoro žádné, já bych koupil normální snížené pružiny bud na seriové tlumiče nebo koupil i nove přední tlumiče Citovat
Tom_206 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Zas tak tvrdý to není záleží taky co má na kolech za pneu + co to bude za podvozek a o kolik to půjde dolu. Citovat
Fredino Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 kola mam 195/45 R16 tiez mi niekdo radil iba pruziny,ale stale tu je problem kdo spravi tie torzne tyce Citovat
Tom_206 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Ty torzky jdou zvládnout i doma, není na ně potřeba žádný speciální nářadí apod. Jenom by se měli přesadit v uložení V průměrným servisu to zvládnou - otázka je, jestli se jim bude do toho chtít...Ne všude platí - náš zákazník, náš pán Rozhodně ti tohle neudělaj v nějákým autorizovaným servise a možná ti něco řekne i video...spíš ke konci tam přesazuje torzku http://www.youtube.com/watch?v=Ku8IG4SavvA&feature=related Citovat
Fredino Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 najlepsie bude ak zozeniem niekoho kdo uz to robil,mozna nekdo z clubu a najlepsie Slovak nech to nemam daleko,samozrejme za to zaplatim NAJDE SA NIEKDO OCHOTNY? [Edited on 19/1/12 16:22 by Fredino] Citovat
winco Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 ja som to už delal ale je to riadna makačka :D Citovat
Fredino Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 ja som to už delal ale je to riadna makačka :D ja ti to vykesujem ale musim si byt isty ze ked objednam tie struny tak to aj spravim respekt. niekdo mi to urobi lebo ja som na taketo veci lama :myslim Citovat
safi1 Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 ja by som mal tiez zaujem a namontovanie sportoveho podvozku som z BA Citovat
Cinicman Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Winco máš roboty na rok dopredu... kukajte ho mladého podnikatela... :D:D Prídem Vám asistovať... Citovat
winco Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 no ja to delal u krsnteho s jeho pomocou :D ono to je celkom ťažka robota duplom an starom aute ale tak vedeli by sme sa dohodnuť že by som došiel pomocť a zaplatiš benzin :-P :D a Cinc -možeš dosť pomahať :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.