Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chlapi nejde mi o nejake jazdne vlastnosti ale chcem to znizit na fotkach je vidno ze to mam vysoko a chcel som to nizsie poradite mi? dikes :super

[Edited on 18/1/12 19:00 by Fredino]

Odesláno

myslim ze se to tu uz hooodnekrat resilo..

na predek nizsi pruziny, 3-3,5cm na origo tlumice .. pak uz by jim to nedelalo dobre..

zadek presazenim torzni tyce v ulozeni..

.. taky mam predek nechutne vysoko..

[upravil dne 18/1/12 18:12 od v.mira]

Odesláno

ideální by bylo, kdybys dlábnul na pružiny a koupil stavitelnej podvozek - pružiny nejsou ideální dlouhodobý řešení - dle mě.

TA Technix se dá koupit za cca 5500 Kč. Můžeš si ho kdykoliv zvýšit, snížit dle potřeby - předek se snižuje speciálním klíčem, vzadu jsou torzní tyče - snížení/zvýšení se řeší přesazováním torzní tyče - dá se to přesadit i celkem přesně, aby nebyl zadek oproti předku nakoplej :)

O tý zadní nápravě se toho tady psalo víc než hodně, stačí pohledat ;) Myslím, že dost dobře by ti se snižováním zadní nápravy poradil Woody ;)

Odesláno

Tam ani není psaná značka, raději bych ho nekupoval.

Jinak kup fakt radši něco prověřenějšího. JOM nebude nejlepší, otázka co vydrží ;), TA technix je asi nejlepší poměr cena/kvalita....a potom jsou ty dražší kousky - KW apod.

Otázkou je, co od toho čekáš a co je tvojí prioritou. :)

Odesláno

viac menej mi ide o vzhlad a neco malo o komfort aby to sedelo vis jak to penez je malo,a za dalsie kde v servise sa mi pohraju stou Torznou tycou :myslim

[Edited on 18/1/12 23:00 by Fredino]

Odesláno

Tak to jdi určitě do TA Technix ;) pokud jde o stavitelnej. Už o něm taky dlouho uvažuju, ale furt se sypou peníze do jinejch dílů :(

Můžeš zkusit klidně i JOM, ať už stavitelnej nebo pevnej - názory jsou všelijaký.

Za mě je jasná volba TA ;) i za tu cenu, že by jsi měl pošetřit, furt se to vyplatí, než za málo peněz ale horší kvalita. Zkus pohledat po fóru, kdo měl na 206 podvozek od JOMu, jestli ti jde o cenu ;) Myslím že Kamik-N ho měl, ale nechci kecat ;)

Odesláno

s tímto podvozkem to budeš mít tvrdé jako kráva, vzhledem k té pružince odpružení nebude skoro žádné, já bych koupil normální snížené pružiny bud na seriové tlumiče nebo koupil i nove přední tlumiče

Odesláno

Ty torzky jdou zvládnout i doma, není na ně potřeba žádný speciální nářadí apod. ;) Jenom by se měli přesadit v uložení ;) V průměrným servisu to zvládnou - otázka je, jestli se jim bude do toho chtít...Ne všude platí - náš zákazník, náš pán ;)

Rozhodně ti tohle neudělaj v nějákým autorizovaným servise :)

a možná ti něco řekne i video...spíš ke konci tam přesazuje torzku :)

http://www.youtube.com/watch?v=Ku8IG4SavvA&feature=related

Odesláno

najlepsie bude ak zozeniem niekoho kdo uz to robil,mozna nekdo z clubu a najlepsie Slovak nech to nemam daleko,samozrejme za to zaplatim

NAJDE SA NIEKDO OCHOTNY?

[Edited on 19/1/12 16:22 by Fredino]

Odesláno
ja som to už delal ale je to riadna makačka :D :D

ja ti to vykesujem ale musim si byt isty ze ked objednam tie struny tak to aj spravim respekt. niekdo mi to urobi lebo ja som na taketo veci lama :D:myslim

Odesláno

no ja to delal u krsnteho s jeho pomocou :D :D :D ono to je celkom ťažka robota duplom an starom aute :) ale tak vedeli by sme sa dohodnuť že by som došiel pomocť a zaplatiš benzin :-P :D :D a Cinc -možeš dosť pomahať :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...