Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

nevím, ale v rodině máme jednu 508 s bi-xenonama a o tom, ze by to svitilo spatne teda nic nevim. Videl jsem daleko horsi xenony, viz treba mondeo 2 generace zpet. Predtim mam zkusenost s xenonama ve 407 a taky dobry. Jestli se muzu zeptat co se ti na nich nezda? A za co lepsiho bys to chtel menit? Za diody nebo snad za laser, ktere jeste skoro nikdo nema...

Odesláno

Vo svetlach nevidím problém:P

Ale vážne, svetlá majú pre mňa dostatočný výkon. Skôr mi vadí zlé fungovanie automatického prepínania zo stretávacích na diaľkové svetlá.

Odesláno

no, ja som to porovnaval so skusenostou s Audi a Mercedes a je to dost slabe. Hlavne dlhe svetla su malo dlhe :-)

A pomyslam na vymenu za trosku vykonnejsie bixenony, aj tam su totiz rozdiely vo svietivosti. Udajne az cca 30 percent.

Odesláno

preco nezvazujes vymenit len vybojku?ci riadiaca neutiahne vykonnejsie vybojky? a ked sme pri svetlach...rosia sa niekomu svetla zvnutra?ma ich niekto teda okrem mna zarosene?ak ano ako riesite \"odrosenie\" :) diky

[Edited on 21/1/14 00:18 by Toudy5587]

Odesláno

Mne sa rosia na povrchu.hore na vrchnej strane.a uz som sa 5x pytal v servise a nikto mi s tym nic nevie urobit.jedine co mi odporucily je ze cez leto ked je teplo otvorit tie kryty vzadu a nechet to vychnut.lebo ked budu vyschnute a hermeticky sa uzavru tym deklom uz by to nemalo rbit.tak neviem... a hlavne ze mam auto v zaruke stale

Odesláno

Pro představu, svítivost druhů světla

H7 atd cca 900 lm

Xenon 1900 lm

LED -new308 1400 lm

LED má výhodu , téměř nekonečné životnosti a má barvu světla, která více \"sedí\" lidskému oku. Minus, příliš ostré okraje hranice světla, zakončené spektrem.

[upravil dne 21/1/14 20:16 od Milhaus65]

Odesláno
Mne sa rosia na povrchu.hore na vrchnej strane.a uz som sa 5x pytal v servise a nikto mi s tym nic nevie urobit.jedine co mi odporucily je ze cez leto ked je teplo otvorit tie kryty vzadu a nechet to vychnut.lebo ked budu vyschnute a hermeticky sa uzavru tym deklom uz by to nemalo rbit.tak neviem... a hlavne ze mam auto v zaruke stale

Kedysi svetla mali odvetravacie otvory;) takze tooko k tej teorii...tie krytky vzadu maju isto svoj dovod, hlavne zabraneniu prasnosti zvysenej, podal by som pisomnu reklamaciu a ked inak nie znalecky... Svetla sa nemaju co rosit zvnutra, v zahranici by si nepresiel stk s takym svetlom.

Odesláno

Pro info, v manuálu je na straně 139 a 191 toto:

Za určitých klimatických podmínek (nízká teplota, vlhkost) se na vnitřním povrchu skel světlometů a zadních světel může objevit sražená pára; tato pára zmizí několik minut po zapnutí světel.
Odesláno

Vychadzam z toho ze sa pri roseni bavime ze to je stale, ale dobre ze si to nasiel, je to zaujimave. vedia ze zmrvili nieco tak sa poistili:) ani 306, ani 406, ani 407 sa mi nerosili, ale priznavam nepozeral som manual k tym autam ohladne niecoho takeho...

[upravil dne 22/1/14 17:18 od merlin99]

Odesláno

oni sa zarosia aj ked niekam dojdem na parkovisko pozriem tak su zarosene. je pravda ze sa to odrosi ale nie za par minut ako pisu.a rosi sa to casto.vyjdem von z garaze s hned su zarosene lebo je v nich velka vlhkost. ako sa riesi ta pisomna reklamacia?

Odesláno

Pojdes do peugeotu, povies co mas za problem a spisete to do zakazkoveho listu s dodatkom ze to reklamujes. Ak sa budu branit, trvaj minimalne na spisani, ked nebudu chciet ani to, napises normalne dopis, reklamaciu., kde aj napises ze to dna toho a toho odmietli s tebou riesit na mieste xyz.

Ak budu argumentovat ze to je normalne, obidi vsetky 508cky co budu mat na dvore s fotakom, a kayde si pekne odfot;) ak budu vsetky zarosene, potom to je fakt zle...

Ak nato nebudu reagovat, zial iba soi alebo pravnik, ale som si isty ze budu.

[upravil dne 22/1/14 21:13 od merlin99]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...