Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je tam aj odpoveď, že sa to dá nastaviť v BSI na silnú, strednú a slabú citlivosť, ale to by museli potvrdiť Tí, ktorí pracujú s diagnostikou.

Odesláno

jinak jsem koukal, že admini krásně rozdělili sekce, co se týká vláken aut přímo na jednotlivé modely. Tak by jste mohli nahodit také svoje fotka 508 ať se máme čím kochat....

Odesláno
Prepáčte za otázku, ale naprogramovali ste zrkadlá podľa postupu v príručke? (str. 69)

Ano,postupoval jsem přesně podle návodu,ale nejde to.Asi to bude chtít povolit v diagnostice.Parkovací asistent mi taky nešel vizuálně,ale pouze zvuk a přes dia mi to povolili.Je tam zřejmě více věcí zakázaných.

Odesláno

Koukám 508 z Kolína.Společník má 508 GT a je s tím nad míru spokojený.Akorát bych z toho vyhodil ten automat,protože ten frantíci neuměj i když je původem z JPN.

Odesláno
Prepáčte za otázku, ale naprogramovali ste zrkadlá podľa postupu v príručke? (str. 69)

Ano,postupoval jsem přesně podle návodu,ale nejde to.Asi to bude chtít povolit v diagnostice.Parkovací asistent mi taky nešel vizuálně,ale pouze zvuk a přes dia mi to povolili.Je tam zřejmě více věcí zakázaných.

přemejšlym až pojedu do Prahy, že se někde zastavim v Peugeotu aby mi to napíchli a řekli, co tam všechno jde a nejde ;-) tady v Kolíně nejsou moc velký odborníci :D

Odesláno

Tak toto mi vysvetlite, lebo ja to nechápem. Ak do auta namontujú určité funkcie prečo ich neaktivujú priamo vo výrobe, veď tým by majiteľa len potešili. Určite sa stáva, že niektorí majitelia počas celej doby používania ani nezistia, čo všetko ich auto dokáže.

Odesláno
Tak toto mi vysvetlite, lebo ja to nechápem. Ak do auta namontujú určité funkcie prečo ich neaktivujú priamo vo výrobe, veď tým by majiteľa len potešili. Určite sa stáva, že niektorí majitelia počas celej doby používania ani nezistia, čo všetko ich auto dokáže.

Typický příklad je denní svícení,které se tu už taky řešilo.Jsou tam denní ledky,ale z výroby svítily ve dne i s xenony. Myslím,že taková kombinace není nutná nikde v Evropě a přesto ji tak nastavili.

Odesláno

Veci za príplatok sa musia na požiadavku zákazníka dodatočne namontovať a zato si musí aj zaplatiť. Aktivácia určitej funkcie, ktoré už auto má to nie je príplatok.

Danilo reagoval som na Tvoj príspevok, kde píšeš že si musel dať aktivovať vizuál. park asistenta na veľkej obrazovke, veď toto by už malo byť samozrejmosťou.

Odesláno
Veci za príplatok sa musia na požiadavku zákazníka dodatočne namontovať a zato si musí aj zaplatiť. Aktivácia určitej funkcie, ktoré už auto má to nie je príplatok.

Danilo reagoval som na Tvoj príspevok, kde píšeš že si musel dať aktivovať vizuál. park asistenta na veľkej obrazovke, veď toto by už malo byť samozrejmosťou.

tak jestli někdo bude mít čas dřív než já a zajede do servisu tak sem zvědav, co všechno tam je za možnosti a není aktivováno. Jelikož člověk neví, co to auto má tak se na to nemůže ani odkazovat ale bylo by to fajn objevit nějakou tu věcičku navíc, která by to cestování zpříjemnila :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...