stefano Odesláno 29. únor 2012 Autor Odesláno 29. únor 2012 Je tam aj odpoveď, že sa to dá nastaviť v BSI na silnú, strednú a slabú citlivosť, ale to by museli potvrdiť Tí, ktorí pracujú s diagnostikou. Citovat
skuci Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 jj díky... hned jak bude lepší počasí, tak sklo nastříkám tekutýma stěračema a bude klid ;-) Citovat
skuci Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 jinak jsem koukal, že admini krásně rozdělili sekce, co se týká vláken aut přímo na jednotlivé modely. Tak by jste mohli nahodit také svoje fotka 508 ať se máme čím kochat.... Citovat
Danilo Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Funguje někomu sklopení zrcátek při zařazení zpátečky? Nebo je to jenom u verze GT? Citovat
skuci Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 ne ne zrovna dneska jsem couval a musel jsem si sklopit zrcátko manuálně... takže za mě ne ne Citovat
stefano Odesláno 1. březen 2012 Autor Odesláno 1. březen 2012 Prepáčte za otázku, ale naprogramovali ste zrkadlá podľa postupu v príručke? (str. 69) Citovat
Danilo Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Prepáčte za otázku, ale naprogramovali ste zrkadlá podľa postupu v príručke? (str. 69) Ano,postupoval jsem přesně podle návodu,ale nejde to.Asi to bude chtít povolit v diagnostice.Parkovací asistent mi taky nešel vizuálně,ale pouze zvuk a přes dia mi to povolili.Je tam zřejmě více věcí zakázaných. Citovat
ozzy1 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Koukám 508 z Kolína.Společník má 508 GT a je s tím nad míru spokojený.Akorát bych z toho vyhodil ten automat,protože ten frantíci neuměj i když je původem z JPN. Citovat
skuci Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 a nemá ten společník náhodou bílý GT jedno tady po Kolíně totiž jezdí a občas ho tady vídám... Citovat
skuci Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Prepáčte za otázku, ale naprogramovali ste zrkadlá podľa postupu v príručke? (str. 69) Ano,postupoval jsem přesně podle návodu,ale nejde to.Asi to bude chtít povolit v diagnostice.Parkovací asistent mi taky nešel vizuálně,ale pouze zvuk a přes dia mi to povolili.Je tam zřejmě více věcí zakázaných. přemejšlym až pojedu do Prahy, že se někde zastavim v Peugeotu aby mi to napíchli a řekli, co tam všechno jde a nejde ;-) tady v Kolíně nejsou moc velký odborníci Citovat
stefano Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Tak toto mi vysvetlite, lebo ja to nechápem. Ak do auta namontujú určité funkcie prečo ich neaktivujú priamo vo výrobe, veď tým by majiteľa len potešili. Určite sa stáva, že niektorí majitelia počas celej doby používania ani nezistia, čo všetko ich auto dokáže. Citovat
Laďa Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Protože jsou některé věci za příplatek. Takže v autě jsou namontované, ale nejsou aktivované. Citovat
Danilo Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Tak toto mi vysvetlite, lebo ja to nechápem. Ak do auta namontujú určité funkcie prečo ich neaktivujú priamo vo výrobe, veď tým by majiteľa len potešili. Určite sa stáva, že niektorí majitelia počas celej doby používania ani nezistia, čo všetko ich auto dokáže. Typický příklad je denní svícení,které se tu už taky řešilo.Jsou tam denní ledky,ale z výroby svítily ve dne i s xenony. Myslím,že taková kombinace není nutná nikde v Evropě a přesto ji tak nastavili. Citovat
stefano Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Veci za príplatok sa musia na požiadavku zákazníka dodatočne namontovať a zato si musí aj zaplatiť. Aktivácia určitej funkcie, ktoré už auto má to nie je príplatok. Danilo reagoval som na Tvoj príspevok, kde píšeš že si musel dať aktivovať vizuál. park asistenta na veľkej obrazovke, veď toto by už malo byť samozrejmosťou. Citovat
stefano Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Danilo rozumiem, denné svietenie má niekoľko kombinácii, aby sa mohli dať aktivovať, alebo nastavovať konkrétne, podľa zákonov v určitej krajine. Citovat
ozzy1 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Ano,to GT je bílé na zimních liťácích.Ono je v Kolíně jediné. Citovat
skuci Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 mno ale jezdí tady teda chvilinku... co já vim, respektive, jak jsem se začal o 508 trošku zajímat, tak jsem jí tady asi 2 dny na to potkal Citovat
skuci Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Veci za príplatok sa musia na požiadavku zákazníka dodatočne namontovať a zato si musí aj zaplatiť. Aktivácia určitej funkcie, ktoré už auto má to nie je príplatok. Danilo reagoval som na Tvoj príspevok, kde píšeš že si musel dať aktivovať vizuál. park asistenta na veľkej obrazovke, veď toto by už malo byť samozrejmosťou. tak jestli někdo bude mít čas dřív než já a zajede do servisu tak sem zvědav, co všechno tam je za možnosti a není aktivováno. Jelikož člověk neví, co to auto má tak se na to nemůže ani odkazovat ale bylo by to fajn objevit nějakou tu věcičku navíc, která by to cestování zpříjemnila :-) Citovat
ozzy1 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Kupoval ji na přelomu listopadu a prosince 2011. Citovat
stefano Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 skuci, Tebe sa zobrazuje na displeji prekážka pri parkovaní, alebo máš len zvukovú signalizáciu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.